Următoarea tabelă de sfârșit este doar o descărcare de la această colecție open source - Smart Home - 2019

How the Universe is Way Bigger Than You Think (Mai 2019).

Anonim

Când vă gândiți la tehnologia open source, probabil că nu v-ați imagina că mobilierul este aproape de acel regat. Asta pentru că nu ați auzit de OpenDesk, un serviciu gratuit open source care permite oricui să descarce desene de mobilier și să-l construiască folosind o mașină CNC. Dacă nu aveți o mașină CNC sau chiar știți ce este, OpenDesk vă permite de asemenea să căutați prin FabHub sau ShopBot pentru a găsi fabricanți de contact de la nivel local, care pot scoate piesele pentru dvs.

Ideea este că, în loc să trecem la un showroom de mobilier, măsurarea dimensiunilor, așteptarea în linie pentru achiziționare și aducerea acasă în vederea asamblării, OpenDesk oferă utilizatorilor trei opțiuni. Ei puteau să-și descarce designul dorit și să-l taie și să-i ducă la ușă fie în bucăți de lemn brut, fie într-un stil Ikea. Dacă nu vor să se agite cu ansamblul, ar putea să comande piesele să ajungă complet puse împreună. Opțional, tinkerers la domiciliu care le place construirea propriilor obiecte ar putea, de asemenea, doar pentru a obține planul gratuit și taie lemnul lor.

În prezent, OpenDesk oferă birouri, mese și scaune limitate în formate .dwg și .dxf, toate concepute să arate minime, dar să se potrivească în diferite tipuri de spații: birouri, case de mansardă, playrooms sau curți. Cei care au acces la o moară CNC ar putea găsi această alternativă distractivă și ieftină pentru piesele noi de mobilier, în timp ce altele care nu au nici o idee despre tamplar ar putea folosi OpenDesk pentru a-și personaliza produsul, pentru a beneficia de afaceri locale, în general dați deget marilor branduri cum ar fi Ikea.

Deși OpenDesk rulează în prezent pe modele de placaj, acesta este doar începutul. Având în vedere apariția imprimării 3D folosind materiale plastice, metalice și ceramice, pentru a numi câteva, este posibil să nu dureze până când site-ul oferă o serie de mobilier cu finisaje și tapițerie variate.