Vai și vei primi cafea de la mașina asta cu gust - Emerging Tech - 2019

Genius inventions that make the world a better place! (Mai 2019).

Anonim

Oh Salut. E sâmbătă dimineața. Ce, nu e timpul să dormi! Vino în bucătărie sau poți să ieși afară și să găsești această mașină de vânzare, pentru că un căscat simplu te poate câștiga o ceașcă de cafea proaspăt preparată pentru a face ziua să meargă.

Cel puțin asta este conceptul din spatele acestei mașini de cafea activată de la Douwe Egberts. Compania cu sediul în Olanda a proiectat mașina de distribuție pentru a utiliza software-ul de recunoaștere a feței și pentru a identifica persoanele care sunt obosite și au nevoie de un mic pick-up. Într-o campanie de marketing adorabil intitulată "Bye Bye Red Eye", Douwe Egberts a instalat mașina într-un mijloc de Aeroportul Internațional OR Tambo din Africa de Sud și a înregistrat călătorii somnoroși așteptând îmbarcarea. Cei care au urcat la mașină încercând să cumpere cafea au eșuat; mașina ar elibera doar o ceașcă gratuită de joe atunci când a văzut că oamenii se căscară și au nevoie de o anumită cofeină. În acest caz, amânați, veți câștiga. Ora mare.

Deoarece software-ul de recunoaștere a aspectului facial nu poate recunoaște decât aspectul fizic al căscării, probabil că încercați să înșelați mașina pentru băuturi gratuite, cu o gură deschisă prelungită și niște ciupiți exagerat. Dar gândiți-vă cât de minunat ar fi să dețineți o mașină de cafea care ne-a făcut o ceașcă atunci când a dat seama că avem nevoie de una. Din punct de vedere igienic, nu va trebui niciodată să atingi un buton din nou, și este destul de frumos să te gândești la roboți ca la niște mici dispozitive mici.

Experimentul Douwe Egberts a distribuit aproximativ 210 de cești de cafea pe aeroport în acea zi, însă lăsați mașina în biroul Digital Trends și vom fi sigur că vom trece prin inventar în cel mai scurt timp. Trimite-ne una, nu-i așa, Douwe Egberts?