Receptorul RX-S600 AV de la Yamaha, pregătit pentru rețea, îmbină caracteristici robuste într-un șasiu - Home Theater - 2019

Melnic Anatol - FARSA -- pUNe RECEptorul 2 (Mai 2019).

Anonim

Yamaha a anunțat lansarea noului receptor AV nou, RX-S600. Dispozitivul compatibil cu rețeaua de 5.1 canale este susținut a fi cu 35% mai mic decât receptorul AV mediu, oferind în același timp o eficiență energetică excelentă datorită conceptului de design "Total Purity" al Yamaha.

Receptorul oferă o mulțime de opțiuni de intrare, inclusiv HDMI cu ARC, legătură înaltă de înaltă definiție (MHL), conexiune directă pentru smartphone USB și comprimat, și Airplay și DLNA printr-un router fără fir.

În afară de accesul la Pandora și alte aplicații radio pe Internet, RX-S600 se află și pe lista noilor receptoare Yamaha echipate cu un microcip care va oferi acces la noul serviciu de streaming premium Spotify, Spotify Connect. Cipul recent dezvăluit permite celor care se înscriu pentru serviciul de acces deplin la listele de redare ale utilizatorilor și streaming direct de la receptor, fără a fi nevoie să conectați un smartphone sau o tabletă.

Alte caracteristici notabile pentru noul Wunderkind de la Yamaha includ sistemul de calibrare YPAO al difuzoarelor propriu-zise, ​​mai multe formate DTS și Dolby digital surround, o aplicație AV control pentru Android, iOS și Kindle Fire, 4K UHD și 3D passthrough și Burr-Brown DAC până la fișiere audio HD de 192 kHz / 24 biți.

Modelul RX-S600 va fi la un preț relativ modest de 650 USD și va fi disponibil în această lună. Ne așteptăm să vedem RX-S600 la convenția CEDIA mai târziu în această lună și vom reveni cu o privire mai atentă.