Yamaha se întoarce la rădăcinile sale cu componente stereo de ultimă generație - Home Theater - 2019

(Motor)Bike Yamaha YZF R125 Test Ride - A1 (Mai 2019).

Anonim

Pentru toată distracția, poate fi un set de sunet surround complex, este ceva despre simplitatea unei instalații stereo bine asamblate și bine amenajate. Este o idee că, în afara cercurilor audiophile, pare să fi fost uitat de la începutul anilor 1990. Ca și în cazul modei, cu toate acestea, totul vechi va deveni într-o bună zi din nou. Și se pare că Yamaha este gata să facă față acestei tendințe cap-on cu o pereche de noi componente stereo upscale. Astăzi, Yamaha a anunțat disponibilitatea amplificatorului integrat A-S3000 și a playerului A / S3000 CD / SACD (care, de altfel, joacă și fișiere audio digitale).

În cazul în care A-S3000 sună la fel de bine cum arată, atunci ar putea ajunge să facă niște valuri serioase în acest an. Amplificatorul integrat cu două canale este proiectat în jurul simplității, cu suficientă flacără inspirată de analogi pentru a obține aceia dintre noi care își amintesc zilele de glorie ale salivării audio analogice. Față și centru - în partea dreaptă în care vă așteptați să vedeți LED-uri albastre strălucitoare care prezintă nume de intrare, moduri de decodare surround și cifre de volum - găsim doi contori VU mari, analogi, gata să danseze împreună cu fluctuațiile de putere, amplificarea curentului înalt.

Amplificatorul este echipat cu opt intrări, inclusiv una, dar două intrări stereo echilibrate, două intrări la nivel de linie, unul pentru "principal direct" și unul pentru CD, Tuner și Phono. Intrarea fono este comutabilă pentru a acomoda turntable-urile fie cu magnet în mișcare, fie cu cartușe cu bobină în mișcare. În stânga butoanelor de reglare a tonului de bază și a butoanelor de echilibrare, vedem un comutator pentru tipul de afișare a contorului VU (oprit, vârf sau VU), comutatorul pentru difuzoarele A și B și un buton pentru o ieșire pentru căști de înaltă calitate.

Interiorul modelului A-S3000 este supra-construit și super-robust, cu un transformator masiv toroidal de putere față și centru. Ședințele din spatele transformatorului sunt niște condensatoare de stocare cu aspect masiv. Yamaha prezintă panoul din partea superioară de 1/4-inch a amperului din placă de aluminiu nemagnetică și "design cuprinzător de impedanță redusă", cu cele mai scurte căi de semnal posibile și un șasiu din cupru. Pe măsură ce amperi merge, A-S3000 este mort sexy. Și trebuie să fie, pentru că Yamaha a prețat A-S3000 la 8 000 $.

Pentru a însoți modelul A-S3000, Yamaha oferă playerul CD / SACD CD-S3000. Da … un CD player. Unii dintre noi păstrează în continuare frisbeele de sunet în jur. (Unii dintre noi chiar au o mică colecție de SACD-uri din ce în ce mai rare, dar dulce-sunet). Dar pentru audiophiles cu rădăcini plantate în secolul 21, Yamaha oferă, de asemenea, o intrare USB pentru fișiere audio digitale care pot fi redirecționate prin partea superioară a playerului - nu există 32 de biți ESS SABER 32 de referință DAC.

Yamaha folosește în mod repetat cuvântul rigid pentru a descrie mecanismul CD-ului, precum și restul designului jucătorului. Într-adevăr, același șasiu de cupru gros este folosit, iar interiorul player-ului arată mai mult ca un amplificator de înaltă calitate decât un CD player. Poate că asta este o parte din motivul pentru care această piesă îți va conduce o sumă de 7 000 de dolari. Hei, faptul că eo muzică nu e ieftină, da.

Televizoarele 4K / Ultra HD și OLED încep să privească puțin mai accesibile acum, nu-i așa?