Yamaha a lansat primul pilot Aventage Preamp și Amp în luna august - Home Theater - 2019

Motocross Cup Etapa I Ciolpani 2014 (Mai 2019).

Anonim

Yamaha a prezentat astăzi componentele sale distincte Aventage AV separate sub formă de preamplificator de 11, 2 canale și un amplificator de putere de 11 canale, conceput pentru a oferi un sunet tunezat într-o instalare serioasă de home theater.

Începând cu luna august, preamplificatorul CX-A5000 AV și amplificatorul de putere MX-A5000 au fost proiectate cu accent pe designul și ingineria pe care Yamaha spune că marca Aventage este cunoscută.

O mare parte din ceea ce se întâmplă în aceste două companii este deținut și de companie, incluzând tehnologia duală de înaltă performanță a preampului ESS Sabre32 Ultra DAC pentru imagini de sunet mai precise, precum și Cinema DSP HD pentru crearea unui câmp de sunet de 360 ​​de grade când se utilizează difuzoare frontale și spate. Funcția avansată de comutare a zonei HDMI găsită în interfața grafică secundară a zonei simplifică și simplifică selectarea și redarea pentru orice sursă video și audio HD disponibilă în zona principală dintr-o cameră secundă.

Există, de asemenea, un sprijin larg pentru un număr de protocoale. Există 4K Ultra HD pass-through, AirPlay, MHL pentru dispozitive mobile, accesul Pandora, Rhapsody și SiriusXM și un amplificator de muzică de înaltă rezoluție. Există opt intrări HDMI pe modelul CX-A5000, unul în față și două cu Canale retur 3D și audio. Acesta susține, de asemenea, fișierele WAV și FLAC cu redare audio pe 24 de biți pentru furnicăturile urechilor audiophiles de pretutindeni.

MX-A5000 are 150 de wați pe canal, oferă configurații bi-amping cu 5 canale și alte configurații prin diferitele porturi și intrări.

"Noile noastre preamplificatoare și amplificatoare sunt perfect potrivite pentru a oferi o experiență de divertisment la domiciliu cu totul nouă, care va surprinde chiar și cel mai selectiv client", a declarat Bob Goedken, director general, Yamaha Corporation of America, Divizia AV. "Ca și alte modele din această linie ultra performantă, acestea întruchipează atenția noastră obsesivă asupra detaliilor și abordării granulare a designului. Rezultatul este o putere copleșitoare și este posibilă reproducerea audio și video absolut absolut, cu cel mai bun sunet. "

Atât preamplificatorul, cât și amplificatorul vor fi disponibile în luna august exclusiv la dealerii autorizați Aventage pentru câte 3 000 de dolari fiecare.