Ai înota în East River din New York City? + POOL promite că cel puțin să filtreze apa - Emerging Tech - 2019

Stress, Portrait of a Killer - Full Documentary (2008) (Mai 2019).

Anonim

New York City este cu greu cel mai curat oraș din America, dar avem unele fluviuri maiestuoase care curg între cartierele noastre. Râul Hudson este un curs de apă istoric care conduce orașul în comunitățile pitorești, în timp ce estul râului mai mic separă Manhattan și Bronx de Queens și Brooklyn. Deși acesta din urmă face ca un peisaj frumos împotriva orizontului strălucitor al orașului, acesta să fie, de asemenea, poluat întregului iad. Este atât de rău că, în 1993, orașul a considerat punerea unei porți în râu, deoarece scurgerea de canalizare a ucis viața subacvatică și a împrăștiat locul. Mass-media a numit, de asemenea, înot peste râu "curajos", în timp ce Hurricane Sandy numai a agravat poluarea.

Deci, având toate aceste informații, doriți să înotați într-o piscină publică care plutește în mijlocul râului East River?

Ne adresăm aceeași întrebare cu acest proiect propus Kickstarter pentru o piscină publică plutitoare. Un design de la Family & Play Lab, această piscină de sticlă vrea să schimbe modul în care New York-ii și vizitatorii văd râul East River prin aruncarea unei soluții asemănătoare sifonului în mijlocul apei. Dispozitivul este destinat să filtreze apa și să permită oamenilor să înoate și să vadă condițiile râului, toate în timp ce luau în considerare obiectivele orașului și podurile.

"+ POOL este proiectat pentru a filtra chiar râul pe care îl plutește prin pereții bazinului, ceea ce face posibil ca noii Yorkeri să înoate în apă râu curată pentru prima dată în 100 de ani", explică Kickstarter. "Sistemul de filtrare stratificat elimină incremental bacteriile și contaminanții pentru a se asigura că apa curată, înotătoare, care respectă atât standardele de oraș, cât și cele de stat. Nicio substanță chimică, nici aditivi, doar apă naturală de râu. "

Echipa estimează că + POOL poate curăța până la jumătate de milion de galoane de apă râu pe zi pentru a ajuta orașul să lupte împotriva poluării. Piscina este proiectată să semene cu un semn plus și fiecare dintre cele patru secțiuni va fi îngrijită de diferite tipuri de înotători: Sport, copii, ture și lounge. Desigur, toate acestea au un preț. Laboratorul de Familie și Play solicită fonduri de 250 000 de dolari pentru a aduce la viață viața + poolei până în vara anului 2016. Echipa promite totuși că, dacă finanțarea este finalizată, un prototip mai mic va fi disponibil pentru vizionarea acestui august, aflați mai multe despre modul în care funcționează acest design.

Pentru a participa la Kickstarter, susținătorii au, de asemenea, șansa de a-și marca numele pe ceva ce poate schimba viața. Un angajament de 199 de dolari vă aduce o placă personalizată care să fie plasată în jurul colțurilor bazinului, în timp ce prețurile suplimentare cresc pentru culori speciale. Tarifarea prețioasă a păsărilor este încă disponibilă la 150 USD, dacă le puteți smulge înainte ca toate cele 350 să se vândă.

Ei bine, te schimbi asta? Suntem încă sceptici, dar ar fi interesant să înotăm în râu și să vedem pentru ochii noștri cu ce fel de poluare avem de-a face. Orice ar fi, probabil că nu este o balenă așa cum este prezentată în redarea Family & Play Lab.