Theings lansează gadgetul de fitness Pulse pentru a concura cu Fitbit, Nike - Emerging Tech - 2019

GadgetReport.ro TV Telekom si-a lansat ofertele in Romania (Mai 2019).

Anonim

Expedierea în următoarele treizeci de zile, în conformitate cu pagina de destinație a noului produs de fitness, Theings Pulse este un dispozitiv de urmărire a activității de sănătate cu asemănări cu Fitbit One, Jawbone Up și Nike + Fuelband. În căutarea unei modalități de a diferenția gadgetul de sănătate de la concurenți, Pulse include un monitor al ritmului cardiac, care poate fi activat ținând degetul într-un anumit loc de pe spatele dispozitivului. Ideal pentru a ține evidența bătăilor pe minut în timpul procesării, ritmul cardiac este afișat pe partea frontală a dispozitivului, împreună cu o pictogramă a inimii.

În plus față de caracteristica ritmului cardiac, pulsul ține evidența măsurilor luate pe zi, treptele trecute, distanța parcursă și caloriile totale arse pe parcursul unei zile. Similar cu Fitbit One sau Flex, Pulse urmărește calitatea de somn a utilizatorului în timpul nopții.

Datele de somn urmărite includ timpul petrecut în pat, timpul petrecut în timpul somnului, numărul de momente în care se trezește utilizatorul, perioadele de somn profund și perioadele de somn ușor. Cu toate acestea, nu are o alarmă silențioasă de vibrații pentru a trezi un utilizator; o caracteristică găsită pe Fitbit One și Flex. Ambalat cu Pulse, Curele include o brățară pentru dormit și un clip metalic pentru purtarea dispozitivului pe îmbrăcăminte în timpul zilei.

Similar cu alte gadget-uri de fitness, un utilizator Pulse poate încărca toate aceste date în Crescătorii și să țină evidența tendințelor săptămânale din interfața Web sau mobilă. Datele pot fi, de asemenea, sincronizate direct către un smartphone iOS (3G, 4, 4S, 5) sau Android (2.3.3 sau versiuni ulterioare) prin Bluetooth 4.0 și aplicația Pulsul de forță. În plus, utilizatorul poate vizualiza ultimele două săptămâni de date de pe dispozitivul Pulse. Utilizatorul își îndreaptă pur și simplu degetul pe ecran pentru a circula în diferite zile ale săptămânii pentru a vedea datele de fitness.

In ceea ce priveste designul produsului, Theings a mers cu un ecran OLED pentru ecranul de 128 la 32 de rezolutie. În interiorul Pulse, Touches utilizează un senzor de accelerometru cu trei axe și un senzor optoelectronic pentru a urmări datele privind mișcarea și ritmul cardiac. Asemănător cu cel al lui Fitbit One, pulsul cântărește doar opt grame.

Dacă un utilizator intenționează să ruleze cu Pulse, dispozitivul poate funcționa la temperaturi între 14 ° F și 113 ° F. În ceea ce privește durata de viață a bateriei, pulsul poate funcționa timp de două săptămâni întregi înainte de a necesita o reîncărcare. Compatibilitățile au inclus un cablu standard de încărcare USB cu dispozitivul pentru al încărca cu un laptop sau desktop.

În acest moment, Theings nu a anunțat o dată de lansare specifică pentru Puls. Oricine este interesat de dispozitiv poate pre-ordona Pulse prin trupe sau comercianți cu amănuntul, cum ar fi Amazon. In ceea ce priveste punctul de pret, The Puls Pulsul este in concordanta cu alte dispozitive de fitness la un pret de pret de 100 $. Cu toate acestea, piața gadget-urilor de fitness se îndreaptă în prezent spre un dispozitiv în stil de brățară în loc de dispozitivul de urmărire a clipului. Deoarece cele mai multe wristbands de urmărire a fitness pot fi purtate în duș, utilizatorul nu trebuie niciodată să scoate brățara până când are nevoie de o reîncărcare. Alternativ, gadget-urile clip-on pot fi uitate pe hainele din ziua precedentă sau lăsate accidental pe dormitorul dormitor în ziua următoare.