Wi-Fi doorbell DoorBot se mândrește cu noi caracteristici, astfel încât să puteți continua să verificați pentru stalkeri - Smart Home - 2019

Ring Doorbell Review - Ring vs Ring Pro vs Ring Video Doorbell 2 (Mai 2019).

Anonim

Indiferent dacă ești leneș, evitând vecinii plictisitori sau doar că nu puteți să mergeți la ușă atunci când auziți inelele de clopot, DoorBot este aici pentru salvare. Dispozitivul crowdfunded combină supravegherea video cu o sonerie, astfel încât ori de câte ori cineva ajunge la ușă, puteți utiliza telefonul smartphone pentru a vedea exact cine este pe cealaltă parte.

Cei care locuiesc în clădirile moderne de apartamente pot recunoaște un dispozitiv similar DoorBot. Este, în esență, ca un interfon video, cu excepția faptului că poate trimite feedul direct pe dispozitivul dvs. mobil în loc să vă facă să mergeți la postul de recepție. De asemenea, puteți utiliza aplicația DoorBot pentru a comunica cu persoana de la ușă, pentru a le comunica că sunteți pe drum (sau spuneți-le să se ducă pe drum, în funcție de starea dvs. de spirit). Mașina este înconjurată de orice vreme și conține vizionarea pe timp de noapte, permițându-vă să vizionați opțional, deoarece ex-prietenul dvs. obsedat excesiv este blocat în ploaie, cerându-vă să vă întoarceți împreună.

Dacă persoana de la ușă este o persoană pe care o așteptați, totuși, aveți două opțiuni. Fie puteți să deschideți ușa așa cum ați procedat în mod normal, fie să instalați încuietoarea inteligentă Lockitron pentru a permite persoanei de la distanță să nu se ridice vreodată.

De la ultima intalnire in care dispozitivul se afla in continuare in crowdfunding pe Christie Street, DoorBot a primit cateva upgrade-uri. În loc să fie difuzate pe baterii AA, cum ar fi creatorii inițial teased, aparatul utilizează acum o baterie reîncărcabilă care este de așteptat să dureze aproximativ un an cu utilizare obișnuită. Acesta este dotat cu o mască robustă și un suport pentru a preveni furtul, atât de mult încât compania promite să vă înlocuiască DoorBot dacă cineva reușește să-l rupă din pereți. Designul este, de asemenea, cu 33% mai mic decât prototipul original, minimizând spațiul și atrăgând mai puțin atenția asupra celor evidente.

Când nu utilizați DoorBot pentru a verifica ușa din față, dispozitivul poate fi așezat și în jurul casei, pentru a acționa ca camere de supraveghere în fiecare cameră. În acest fel, când călătoriți, puteți verifica de la distanță feed-ul live pentru a vedea dacă sa întâmplat ceva neobișnuit. Ideea împărtășește aceleași teme cu alte dispozitive publicate pe piață, cum ar fi sistemul de securitate locală din Canary. În timp ce este mai ușor și mai ușor să instalați DoorBot în fiecare cameră, DoorBot nu vă va avertiza dacă simte mișcări anormale din interior. Nu poți avea totul … cel puțin nu încă. Poate că acesta este un lucru pe care DoorBot îl poate adăuga ca o caracteristică suplimentară în viitor.

DoorBot este disponibil la pre-comanda la 200 $ și se estimează că va fi livrat în septembrie. Puteți cumpăra, de asemenea, DoorBot cu dispozitivul Lockitron integrat pentru un pachet de 350 $.