Când arată 9, 000 de dolari ca o afacere? Când achiziționează OLED-ul curbat de 55 inch Samsung - Home Theater - 2019

The Nicaraguan Revolution (Mai 2019).

Anonim

Mai mult de opt luni după ce Samsung și-a prezentat prototipul OLED curbat la CES 2013, puteți achiziționa în sfârșit unul în Statele Unite. Samsung a lansat lansarea americană a televizorului său OLED curbat, de 55 inci, numit KN55S9C, cu un eveniment din New York City. Asa cum era de asteptat, noul televizor a facut o impresie remarcabila pe masura ce voalul sau a fost ridicat. Poate că mai izbitoare decât calitatea imaginii sale, totuși, era prețul noului televizor, anunțat ca fiind "sub 9 000 de dolari".

Cutia este subțire și inconspicuoasă și permite televizorului să gestioneze un profil mai subțire.

Acest lucru este considerabil mai ieftin decât singurul concurent al televizorului, LG's 55EA9800, care a sosit în SUA în iulie la un preț de 14 $. În afară de prăpastia de preț curentă, OLED curbate OLED sport unele caracteristici unice care ajută să-l deosebească de LG. Cel mai evident dintre acestea este cadrul "Timeless Arena" al Samsung, care arată asemănător în anumite privințe cu cadrul "șevalet" utilizat în televizorul său S9 Ultra HD de 85 inci. Difuzoarele televizorului sunt integrate chiar în bază.

Spre deosebire de LG, Samsung a optat pentru a plasa electronica de procesare a televizorului și intrările într-o cutie separată, cu doar un singur fir care rulează la televizor. Cutia este subțire și inconspicuoasă și permite televizorului să gestioneze un profil mai subțire.

Firește, noul OLED curbat este dotat cu toate funcțiile Smart TV ale Samsung, inclusiv recunoașterea vocii, controlul gesturilor, software-ul de vizionare a televizorului S recomandat și multe altele. Funcția "Multi View" de la Samsung îi permite să servească două imagini distincte pentru două persoane separate folosind tehnologia 3D activă. Ochelarii 3D activi au built-in earbuds pentru sunet privat, fără fir stereo, adaptat la imaginea vizualizată. În mod curios, camera încorporată în cadrul televizorului nu este retrasă, o alegere de design care poate ridica îngrijorare acum că televizoarele inteligente sunt vulnerabile la hacking. [ Actualizare: Samsung ne informează că camera este într-adevăr acoperitoare. Vom examina mai îndeaproape acest lucru în revizuirea noastră.]

LG va reduce propriul preț pentru a se rostogoli cu un concurent de 6 000 $ mai ieftin? Nu acum. Ca răspuns la știrile modelului considerabil mai puțin costisitor al Samsung, LG a declarat pentru tendințele digitale: "Televizorul OLED curbat al LG, care a fost vândut în Statele Unite începând cu 22 iulie, este un produs premium cu performanță superioară și stil care comandă un preț premium . Se vinde pentru 14 dolari, ".

Tendințele digitale vor avea o acoperire mai cuprinzătoare a OLED-ului curbat al OLED-ului care va apărea în curând, incluzând o revizuire aprofundată a televizorului, în cursul acestei săptămâni.