Ce să vă așteptați de la CEDIA Expo, cel mai tare spectacol de divertisment la domiciliu din 2013 - Home Theater - 2019

J. Krishnamurti - The challenge of change (Mai 2019).

Anonim

CEDIA nu este expunerea dvs. tipică pentru electronică, și asta este un lucru foarte bun. CEDIA este un spectacol construit pentru cei care au pus cea mai tare tehnologie pe planetă în casele oamenilor reali. Spectacolul vizează instalatorii profesioniști și integratorii personalizați, cu inteligența și know-how-ul necesar pentru a lua o mie de piese mici, pentru a le face să vorbească unul cu celălalt și pentru a face ca totul să funcționeze ca și magia.

La CEDIA, nu veți găsi mai multe rânduri de vânzători care să arate un milion de cazuri iPad diferite sau versiunea de 6, 3 inci a Phablet de 6, 1 inchi care a fost lansată acum două luni. Ceea ce veți găsi sunt HDTV-urile rezistente la intemperii care pot suporta un zid de batere, 4K, cele mai recente componente A / V de înaltă performanță și unele dintre cele mai nebunești lucruri de divertisment la domiciliu despre care nu ați auzit niciodată.

De aceea, Digital Trends se află în Denver, Colorado, pentru CEDIA 2013, care începe astăzi. Vom deveni aproape și personal cu tehnologiile proiectate pentru a vă ușura viața și pentru a vă distra mult mai mult. În acest an, ne așteptăm la câteva știri și noi produse de la Sony, Bang și Olufsen, Sunbrite TV, Paradigm, JVC și LG. Planificați să vedeți o mulțime de lucruri de 4K, cele mai noi receptoare A / V, mai multe bare de sunet decât puteți scutura un stick la sistemele audio fără fir și cel mai recent control complet la domiciliu (suntem destul de siguri că tabletele și telefoanele inteligente a fi implicat).

Verificați-vă mai târziu, astăzi, pentru acoperirea evenimentului CEDIA Media Preview, unde vom vedea în curând lucrurile care vor veni mai târziu în această săptămână.