Ce trebuie să faceți atunci când aragazul vorbește înapoi (și alte probleme cu aparatele inteligente) - Smart Home - 2019

Adampants - The Healing Begins Now / Vindecarea începe acum (RO) (Mai 2019).

Anonim

Întinzându-se în vastul Tărâm promis între lucruri legate, care sunt în mod evident utile și lucruri care sunt inutil de groaznice, aparatele sunt conectate. Da. Electrocasnice. Asta se conectează. La Internet.

"De ce spui. "Cum ?!" te gândești. De ce și cum, într-adevăr …

Imaginați-vă un frigider senzațional care stochează automat obiectele în timp ce le încărcați, știind nu numai ce este elementul, ci totul despre el, cum ar fi când acesta expiră sau pentru care ar putea fi folosit. Începeți scoaterea ouălor și a făinii și a chipsurilor de ciocolată, iar casa vă cere cu o rețetă de ciocolată cu ciocolată și spuneți cuptorului să se încălzească. (Așa e, cuptorul, ascultă când frigiderul vorbește!) Și, din moment ce suntem în viitor, rețeta se va afișa pe tejghea de la un proiector deasupra capului. N-ai face niciodata sa gresesti nimic din nou, pentru ca hainele tale vor avea etichete RFID, iar casa va sti exact unde a mers soseaua ta lipsa. Bineînțeles, nu vă va spune, deoarece soția dvs. a dat seama cum să o programeze și se înșală cu tine.

Dar, totul e în continuare … în viitor. Cum rămâne cu azi și cu acum?

Dacă ești așa de inteligent, frigider, închide ușa ta!

Cu siguranță toată această conectivitate și puterea completă și minunată a site-ului Interwebs nu a fost doar pentru a-ți chinuia copiii de oriunde pe glob, prin conectarea la casa ta și schimbarea canalului TV și forțând fiica ta de șase ani să privească marathon sesh de audieri de asimilare a Senatului. Trebuie existe mai multe …

Ce ar putea puterea puternică, nesănătoasă a Internetului să aducă ceva cumplit cum ar fi un toaster sau un Cuisinart? Și dacă gaura din viața ta nesatisfăcătoare ar putea fi umplută de bunătatea unui buton de pâine accesibil pe Internet? O vizită recentă la casa mea Home Depot mi-a determinat să întreb, "Ce puteți să-mi spuneți despre aparatele inteligente?" Acest lucru a provocat răspunsul lung, vizibil și detaliat al "aparatelor inteligente? Acum, de ce în lume ați vrea asta?

Aceasta este întrebarea pe care am încercat să o răspund. Acum.

Frigider

Pe suprafata, s-ar putea sa te batut de ideea unui frigider inteligent. "De ce am nevoie de o mașină pentru a-mi spune că laptele meu a fost rău ?! Și poate îmi place laptele de o zi. Frigiderul inteligent sa gândit vreodată la asta ?! Bucățele sunt locul în care trăiește aroma! Nu prea inteligent acum, ești frigider ?! "

Atât Samsung, cât și LG au demonstrat la CES în ianuarie anul trecut "frigidere inteligente", care au avut câteva caracteristici promițătoare. Ambele modele au afișaje pe ecran tactil care pot fi afișate ca afișaje foto ale secolului 21. Din moment ce sunt fabricate din metal, puteți să vă loviți fotografiile vechi, în stil magnet dacă preferați. Dincolo de poze, ecranele touchscreen permit navigarea web integrată și se integrează cu calendarul Google, permițând familiei să-și păstreze sincronizarea programelor. Puteți folosi ecranul pentru a păstra filele cu privire la elementele de care aveți nevoie la magazin, astfel încât să nu uitați că ați băut ultimul din piatra dvs. Arogantă Bastard Ale și aveți nevoie disperată de mai mult. De asemenea, puteți introduce elemente pe ecran, permițând frigiderului să vă cunoască inventarul de produse alimentare. La rândul său, acesta poate sugera rețete, poate genera cupoane și vă va anunța atunci când ceva se va strica.

Sub-Zero are module Smart Appliance care permit frigiderelor lor să se integreze cu sistemele de automatizare Control4 și Crestron. Apoi, puteți utiliza telefonul inteligent pentru a crește producția de gheață înainte de acea petrecere mare, asigurându-vă că evitați situația umilitoare "Ce vrei să spui că nu ai gheață pentru scotch ?!". Modulele pot, de asemenea, pune sistemul în modul de economisire a energiei în timpul vacanțelor sau vă informează despre orice probleme legate de servicii. De asemenea, puteți primi un e-mail care vă informează că o ușă a fost lăsată deschisă, ceea ce este util dacă sunteți încă acasă, dar vă va umple toată ziua, dacă sunteți deja la serviciu. Dacă ești atât de inteligent, frigider, închide ușa ta!

Din toate aparatele conectate, frigiderul inteligent este cel care deține cele mai multe promisiuni în opinia mea. Bucătăria este adesea un punct central de adunare, astfel încât frigiderul are sens să fie un hub. Pe măsură ce tehnologia avansează, capacitatea frigiderului de a cunoaște în mod automat produsele alimentare pe care le aveți la dispoziție - fie prin intermediul RFID-ului, fie poate doar prin scanarea chitanței - ar putea fi extrem de utile; ar putea găsi chiar și un răspuns la întrebarea veșnică: "Ce pot face cu patru morcovi, un borcan de mayo, două lucruri de ketchup, ceva ce poate fi o ceapă și șase cazuri de bere?" De asemenea, frigiderul ar putea deveni ca un antrenor de dietă personală, vă spulberă cu texte stricate când mergeți pentru înghețată de miezul nopții sau doar vă blocați cu totul. Nu este viitorul uimitor?

Soția mea este sigură că dacă ușa de garaj este lăsată la un minut după apus, suntem invitați la un atac din partea hoardelor zombie.

Masina de spalat / uscător

Cu mașina de spălat inteligent și uscătorul Whirlpool, puteți fi anunțat de la distanță atunci când spălarea este terminată. Sau începeți o încărcare de rufe. Sau puteți folosi de la distanță ciclurile anti-rid pe uscător. Woopty-frickin'-doo. Problema pe care o văd cu o mașină de spălat / uscată inteligentă este că până când sunt suficient de inteligente pentru a încărca hainele în sine - și apoi transferă de la o unitate la alta - ele sunt încă foarte limitate prin solicitarea interacțiunii dvs. Deci, cine are nevoie de ea? Am devenit atât de șchiopătător că trebuie să fii informat printr-un e-mail că spălarea ta este făcută? Dacă locuința dvs. face parte dintr-o rețea inteligentă, aceste modele pot folosi și pot rula sarcini în timpul orelor de putere în afara orelor de vârf, astfel încât să puteți lua ceva consolare pentru a nu ucide planeta, cred. De asemenea, puteți să descărcați noi "cicluri de programe" în momentul în care devin disponibile, dar știm cu toții că folosiți același ciclu "normal" de fiecare dată, oricum, deci cine îi pasă?

Aragaz / cuptor cu microunde

Una dintre avantajele pe care le oferă cuptoarele inteligente cum ar fi LG-ul este capacitatea de a porni de la distanță cuptorul pentru al preîncălzi. Ideea de a părăsi cuptorul pornit atunci când nu suntem acasă atât de complet îmi îngăduie soția, încât mai mult de o dată a trebuit să-i sun pe vecini și să le cer să verifice dacă am lăsat-o pe ea. Deci, o caracteristică pe care o pot porni de la distanță … la alegere ?! Cred că o să iau o pudră pe acel. Cu toate acestea, abilitatea de a verifica și de a arăta soției mele că cuptorul este într-adevăr oprit, permițându-ne astfel să ne bucurăm de vacanța noastră de familie la Disney World și să nu trăim cu spectrul constant că casa noastră și tot ceea ce iubim și deținem dragi este fumatul într- cuptor foc? Neprețuit.

Teoretic, ai putea lăsa ceva în cuptor, lăsându-l să se dezghețe, așa că va fi gata să înceapă să se gătească chiar când ajungi acasă? Bun în teorie. Dar nu tot carnea care stă acolo, fără refrigerare, aruncând mici armate de bacterii în timp ce se află într-un cuptor sigilat, în cameră-temperatură, zilnic, sună puțin "S-ar putea să trebuiască să sunăm CDC" pentru tine?

Obținerea de actualizări de la cuptorul dvs. pe telefonul dvs. cu privire la cât timp mai mult de 20 de lire sterline Ziua Recunostintei curcan trebuie să gătească (indiciu: cel puțin o oră mai mult decât oricine dorește să aștepte) are unele beneficii, dacă vă împiedică să vă lipsesc ceva minunat la TV sau primii pași ai copilului tău sau ceva de genul ăsta. Un alt posibil potențial al unui cuptor inteligent / cuptor cu microunde ar fi dacă ar putea ști exact ceea ce ați planificat la gătit - să zicem, dacă frigiderul ți-a spus când ai scos mâncarea - și să-ți stabilești automat timpul optim de gătire.

După ce am spus asta, pescarul din Gorton nu ma condus niciodată rău cu instrucțiunile de gătit. Deci, din nou … de ce am nevoie de o sobă inteligentă din nou?

Spalator de vase

Am pus mașina de spălat vase inteligentă a lui Whirlpool în același grup cu mașina de spălat / uscată. Până când se poate încărca și descărca feluri de mâncare pe cont propriu, atunci, frate, încă mai ai nevoie de o persoană la cârma! Nu trebuie să pot să-mi schimb mașina de spălat vase sau de pe cealaltă parte a lumii; Nu am avut nevoie de o furculiță atât de gravă încât a trebuit să fiu informat al doilea despre felul în care s-au făcut felurile de mâncare și mă pot uita bine și am văzut dacă am nevoie de mai mult detergent. Și nu am fost niciodată atât de grăbit încât celelalte două secunde necesare pentru a apăsa "Start Wash" pe mașina de spălat vase ma făcut să întârzii pentru orice.

Usa de la garaj

Adevăr: Am instalat recent un modul de interfață web pe deschizătura ușoară a ușii de garaj Chamberlain la domiciliu și este foarte minunat! Înainte ca acest lucru să intre în viața mea, mi-am pierdut evidența de câte ori trebuia să mă ridic și să verific dacă ușa de la garaj este închisă pentru a-mi liniști soția. De obicei, când sunt în pat. La miezul nopții. E iadul meu personal. Chiar dacă trăim într-o comunitate închisă, soția mea este sigură că dacă ușa de garaj este lăsată la un minut după apus, suntem invitați la un atac din partea hoardelor zombie.

Dar, cu acest dispozitiv ingenios și aplicație gratuită, acum pot verifica starea ușii mele de garaj de la canalele civilizate, de băuturi scotch din canapea mea / pat și închideți ușa! Sau, dacă cineva trebuia să intre în casa mea în timp ce sunt plecat, acum pot să ridic ușor ușa. Deschis! E ca și magia. Aplicația poate să-mi anunțe dacă am lăsat ușa deschisă pentru o anumită perioadă de timp și pot să-l pun și pe mine să-mi alerteze ori de câte ori ușa este deschisă sau închisă; știi, să sparg monotonia fluxului meu Twitter sau ceva de genul ăsta. Nu mai vorbim de faptul că kiturile de integrare sunt disponibile pentru o gamă largă de modele și se vinde sub 100 $.

Îmi iau înapoi toate lucrurile rele pe care le-am spus despre tine, automatizarea acasă!

Pompe pentru bazine / spa

În timp ce nu este un aparat în sine, companii ca Jandy au făcut un controlere inteligente pentru bazine / spa, cum ar fi iAquaLink, pentru o vreme. Și ce puteai să faci cu un astfel de dispozitiv? O, puțină imaginație.

Pentru playa pe drum, ar putea fi mai minunat decât întâlnirea cu niște miere de la un bar și dispunerea spa-ului gata să meargă până ajungeți acasă? Aceasta este chiar înălțimea lui Rico Suave.

Sau spuneți-vă că vă relaxați în lounge-ul dvs., o băutură tropicală delicată, umbrelă plină în mâna dvs. și vă întrebați: "Hmm, este prea rece să mergeți la înot?" Sigur, ați putea să vă ridicați și să simțiți apa. Dar dacă ai pierdut senzația în piciorul tău sau ceva … atunci ce? Cum puteți fi cu adevărat sigur dacă apa este suficient de caldă? Utilizați un termometru cu mercur, care ar putea rupe, aruncând otrăvire mortală în paharul dvs. și încet arsenic și Lace Old Lace în următorii câțiva ani? Aplicație inteligentă. Tehnologia poate vă salvează viața.

Încălzitor de apă

Pentru economia de energie, sau dacă sunteți doar ieftin ieftin, încălzitorul inteligent de apă al GE se poate opri când solicitările de apă caldă sunt scăzute, ca atunci când dormi. Sau trăiesc în Phoenix. Acest lucru vă poate salva literalmente zeci de dolari pe an. Dar un încălzitor de apă inteligent vă poate permite de asemenea să reglați temperatura la distanță. Și, fi sincer; care dintre noi are idee cum să setăm temperatura pe un încălzitor de apă caldă? Este un cadran? Un șurub? Un fel de cifru de algoritm cheie asimetric? De asemenea, puteți să-l puneți cu ușurință în modul de vacanță, să nu încălziți apa pentru o casă goală sau să nu vă încălzi legătura cu cei care locuiesc.

Chiar ai nevoie de un aparat inteligent? Probabil ca nu. Dar credeți că va menține producătorii de aparate de producție să aducă din ce în ce mai mulți dintre ei pe piață în următorii ani? Desigur că nu! Această tehnologie este la orizont, indiferent dacă vrem sau nu, ca să vă pregătiți pentru asta. Cel puțin, s-ar putea să-ți faci treburile zilnice un suflet mai puțin distrugător. Dacă nu se mai gândește altceva la distracția pe care o pot avea hackerii anonimi!