Ce va face Apple să lanseze un iTV? Patru litere: ESPN - Home Theater - 2019

S-au descoperit tuneluri teroriste care trec pe sub granița dintre Liban și Israel (Mai 2019).

Anonim

Începând cu luna octombrie 2010, fanii Apple și mass-media, deopotrivă, au fost pregătiți ca niște câini de foame care așteaptă resturi de masă, așteptând cu nerăbdare un indiciu că Apple este mai aproape de dezlănțuirea unui televizor revoluționar din lume. În fiecare an, am obținut câteva bucăți de încurajare, dar numai suficient pentru a ne mânui apetitul. Putem aștepta atât de mult până când interesul nostru se va îngroșa și va muri, sau o altă companie va veni împreună cu cina fripturii de la televizor. Apple trebuie să facă o mișcare și trebuie să o facă acum. Și vestea bună este că ar putea fi mai aproape ca niciodată. Tot ce trebuie să facă Apple este să aducă o înțelegere cu ESPN, și apoi va începe să plouă televizoare cu marcă Apple de aici.

Apple nu are o problemă de a face hardware-ul stelar. Un televizor de la Apple este probabil să fie frumos într-un mod pe care numai Apple îl poate face, și singurul care va face pe oameni să saliveze. Dar Apple stie ca nu poate intra intr-o piata bine stabilita, daca nu poate transforma aceasta piata pe cap. Trebuie să facă TV ceea ce a făcut pentru muzică cu iTunes. Dar pentru a face acest lucru, trebuie să reușească acolo unde alții au eșuat până acum. Ea trebuie să-și asigure afacerea dulce cu rețelele pentru a aduce conținut telespectatorilor fără ca firmele de cablu să vadă scena cu dulapurile lor negre urât și interfețele teribile de utilizator. Trebuie să apelați la cei care vor fi în continuare să stea pe gard în așa fel încât Roku, Google, Samsung, LG și Sony nu au.

Tot ce trebuie să facă Apple este să aducă o înțelegere cu ESPN, și apoi va începe să plouă televizoare cu marcă Apple de aici.

Dar Apple nu trebuie sa traga pentru luna si sa blocheze tranzactiile cu o gama larga de retele pentru a fi fericiti de succes. Tot ce trebuie sa faci este sa livrati singurul lucru pe care solutiile de astazi nu pot: sa traiesti in sport.

Spuneți ceea ce doriți despre apelul emisiunilor cult TV pe rețele premium precum Dexter, Game of Thrones and Homeland sau chiar pe cele de pe rețelele de bază precum Breaking Bad. Desigur, acele emisiuni au o notă remarcabilă, dar toate pot fi urmărite în cele din urmă online, iar tăietorii de cablu au învățat cum să fie răbdători. Dar sportul viu este un animal complet diferit. Nu puteți aștepta 24 de ore să vizionați Superbowl pe Hulu, oameni buni. Sportul are loc aici și acum, iar fanii sportului au nevoie de acces la jocurile lor. Ei vor plăti chiar și o primă pentru aceasta, după cum reiese din pachetele de sport care se vând atât de bine pe serviciile prin cablu și prin satelit.

În acest moment, orice dispozitiv de tăiat cu o antenă poate viziona programări sportive live pe oricare din rețelele majore din HD glorios - gratuit. Dar asta devine doar fanii sportului parte a drumului acolo. Pentru a le face să cumpere într-un model bazat pe Internet pe bază de televiziune, trebuie să oferiți ESPN. Dacă Apple poate face acest lucru, oamenii vor călca genii pentru a-și deschide portofelele largi pentru a obține televizorul prețios al Apple. Dar o poate scoate compania?

Știrile recente pe care ESPN le-a discutat inițial despre posibilitatea de a-și oferi canalele prin intermediul unui serviciu TV bazat pe Internet indică faptul că rețeaua se pregătește să joace mingea. ESPN ar putea să-și pună capul acolo, dar este corect să spunem că, dacă orice companie ar putea să-l facă pe ESPN să fie înfruntă un teritoriu neexplorat, ar fi Apple. Și chiar dacă Apple nu poate semna exclusiv ESPN, atunci când rețeaua sportivă decide să ocolească canalele de distribuție tradiționale pentru o rețea bazată pe Internet, aceasta va deschide calea pentru alte rețele să facă același lucru. În acel moment, porțile de televiziune pe Internet vor fi deschise. Singura întrebare este: Apple are încă ceea ce este necesar pentru a bloca cea mai bună ofertă de conținut?