Waterpik Showerpik aduce curățenia calității dentistului în baia dvs. - Smart Home - 2019

How to Install the Waterpik® Showerpik® Water Flosser (Mai 2019).

Anonim

Scurt a fi căsătorit cu un medic dentist care vă poate oferi dinților o grijă de îngrijire iubitoare de zi cu zi, următorul lucru bun pentru a vă asigura că aveți cea mai proaspătă respirație este amintirea de a curăța bine de două ori pe zi. Din moment ce căsătoria are o rată de eșec de 50%, în loc să se căsătorească cu un dentist și să se căsătorească cu el, este probabil mai ușor să investești în Waterpik Showerpik. Îmi pare rău că sunt un pooper, e doar statistici.

Poate că sună puțin intens, dar aparatul pare destul de răcoros. Făcând-o în sine ca un "fluture de apă" (deoarece atașarea regulată a țesutului este consumatoare de timp și duritate), Waterpik WP-480 utilizează un curent de apă sub presiune pentru a vă ajuta să dați gurii dvs. o clătire supraîncărcată. Presiunea apei și pulsarea sunt concepute pentru a curăța restul bacteriilor rămase după periaj și sunt destinate a fi instalate chiar în duș, astfel încât să puteți obține rutina de dimineață făcută într-o singură lovitură. Deoarece este atașat la capul dvs. de duș, alimentarea cu apă este la fel de nelimitată atâta timp cât factura de apă este plătită, iar utilizatorii nu vor avea nevoie să reîncarce în mod constant un rezervor. Dispozitivul este reîncărcabil, astfel încât nu sunt necesare baterii, dar va trebui să vă amintiți să-l păstrați sucit în sus, astfel încât să nu moară în timpul spălării.

Irigatoarele orale sunt eficiente în reducerea bolii gingiilor și a gingivitei. Designul unui pistol de apă sub presiune poate fi, de asemenea, util în alte utilități aleatorii, cum ar fi curățarea bijuteriilor mici. Nu lăsați-l să se scurgă!

Waterpik este disponibil acum pentru 60 de dolari. Ea vine cu un capac pentru a menține purtătorul de cuvânt curat, dar veți dori să clătiți înainte de utilizare dacă va fi împărțit între colegii sau cumpărați capete separate.