Stai, punem acum un parc național pe Lună? - Emerging Tech - 2019

Jake Paul - JERIKA (Song) feat. Erika Costell & Uncle Kade (Official Music Video) (Mai 2019).

Anonim

Dacă credeți că transpirați-l în spatele volanului, prin sute de kilometri de câmpuri de porumb Nebraska care vă duc la minte pentru a ajunge la Parcul Național Yellowstone a fost dur, este posibil să nu fiți tăiați pentru următorul mare parc național al Americii. Este la 238, 900 de mile depărtare.

Da, America ar putea avea în curând un nou parc național pe Lună, datorită legislației cu curaj introdusă de Rep. Donna Edwards (D-Md.), A cărui curaj este depășită doar de astronauții pe care ea dorește să le onoreze. (Vorbim despre Luna Pământului - apropiați-vă de faptul că nu încercați să creați un parc pe unul din sateliții lui Saturn, ciudat de capăt ).

De ce să petreceți un timp legislativ prețios pentru a păstra pământul pe o bucată de rocă în spațiu pe care nimeni nu a pus-o niciodată piciorul în mai mult de 40 de ani? Pentru a ne asigura că istoria mândră a națiunii noastre nu este călcată de vandalii de luna, delincvenții extratereștri și alte astrocrine, desigur. Nu l-au avertizat Tommy Lee Jones și Will Smith de ani de zile?

Rezoluția 2617 a Casei Apollo va păstra în mod special siturile legate de misiunile Apollo, cum ar fi amprentele încă prezente, unde Neil Armstrong a lăsat "un pas mic pentru om" în 1969, rotorul lunar de la Apollo 15 și chiar resturile de la Apollo 13 Vedeți, pe Pământ folosim parcurile naționale pentru a păstra frumusețea naturală a națiunii noastre; pe Lună ne păstrăm gunoiul spațial propriu.

Pe Pământ folosim Parcurile Naționale pentru a păstra frumusețea naturală a națiunii noastre; pe Lună ne păstrăm gunoiul spațial propriu.

Ne pare rău, nu am vrut să sună atât de cinic acolo, este de fapt o drăgălașă dezvoltare a fanilor spațiului și a parcurilor naționale ca mine. Aștept cu nerăbdare punctul în care călătoria în spațiu devine atât de rutină încât o excursie la Parcul nostru Național Lunar devine la fel de obișnuită ca ambalarea familiei în mașină și îndreptarea spre Marele Teton. Da, 238, 900 de mile ar putea părea descurajante pentru o vacanță de vară, dar uitați-vă pe partea strălucitoare: este doar 225, 622 mile dacă urmați sfatul prietenului dvs. AAA ghid și plecați la perigee!

Toate traditiile noastre cele mai impresionante se vor traduce foarte bine in negura ingerilor spatiului cosmic: La jumatatea drumului copiii incep sa planga despre cum Pop-O-Matic Trouble nu functioneaza in gravitate zero, tata devine agitat in spatele joystick-ului la copiii din spatele scaunului din spate, în timp ce amenința să întoarcă nava și înainte să știi că toată lumea plânge și mama rupe înghețata deshidratată de la muzeul științei pentru ca toți să tacă. Da, copii mei o vor avea exact așa cum am făcut-o, Parcul Național Lunar sau nu. Sperăm că am dezghețat o parte din apa lunară până când ajung acolo, ca să le pot arunca în capătul adânc al Lacului Lunii și să-i învețe să înoate.

Desigur, există o problemă minusculă care ar putea susține acest vis american idilic: Statele Unite ar putea să nu aibă nici o autoritate să pună acolo un parc național. Un tratat al Națiunilor Unite semnat în 1967 specifică: "Spațiul exterior, inclusiv luna și alte corpuri cerești, nu este supus alocării naționale prin pretenția suveranității, prin folosire sau ocupație sau prin orice alt mijloc".

Touche, Națiunile Unite. Dar Tratatul dvs. privind spațiul cosmic este în contradicție directă cu legea care înlocuiește Legea păstorilor care afirmă: "Am blocat un drapel în primul rând, așa că îl deținem, idioți".

Problema rezolvata. Acum, unde vom pune magazinul de suveniruri?