Vizio preia Sharp cu noul său televizor cu LED-uri din seria M de 80 inch - Home Theater - 2019

Calling All Cars: Ice House Murder / John Doe Number 71 / The Turk Burglars (Mai 2019).

Anonim

Până acum, dacă vrei un televizor de 80 inch, trebuie să te uiți la Sharp. Dar acum Vizio se află în joc și, așa cum se așteaptă de la companie, lucrurile se agită.

Noul leviathan de 80 de inci face parte din Seria M M-Series revigorată de Vizio, așa că va veni cu un cadru super-subțire și un profil subțire, oferind o imagine de la marginea la margine pe care am găsit-o destul de impresionantă în timpul previzualizării CES 2013. Împreună cu televizorul va veni cel mai recent design de la distanță al lui Vizio, care combină funcțiile Wi-Fi și telecomenzi universale pentru a controla echipamentul întregului home theater.

În mod natural, acesta va fi un Wi-Fi încorporat Smart TV și aplicații pentru Netflix, Amazon Instant, Hulu Plus, VUDU, Pandora, YouTube și Facebook la bord. Acesta va fi, de asemenea, un televizor 3D, și din moment ce Vizio face parte din 3D pasiv tabără, vă puteți aștepta ca ochelarii suplimentari 3D să vină ieftini.

Prețul de vânzare recomandat pentru acest set este de $ 4, 000. În cele din urmă, vom vedea că numărul va scădea, dar deocamdată acesta este prețul pe care îl vedem la Amazon. Puteți găsi acest televizor chiar acum la Best Buy, Costco, Clubul lui Sam și Walmart.