Sistemul Videophile Builder II: Faceți o trecere pe 4K Ultra HD cu aceste sisteme superioare - Home Theater - 2019

How stress affects your body - Sharon Horesh Bergquist (Mai 2019).

Anonim

Atât de mult ne-ar place să mergem în spatele tehnologiei 4K Ultra HD, tehnologia nu este pregătită pentru prima dată. Motivele sunt multe. Prețurile sunt extrem de ridicate, nu există conținut care merită recomandat și, chiar dacă a existat, nu există un sistem de difuzare a conținutului - dacă nu numărați cutiile furnizate de producători ca măsură de oprire și justificare pentru realizarea unor astfel de televiziuni. Apoi este vorba despre conducta pe care conținutul trebuie să o parcurgă - fie un nou standard de cablu sau o lățime de bandă crescută pe Internet -, cât și un codec de compresie care o va face să se potrivească tuturor acelor conducte. Sincer, oameni buni, suntem ani - nu luni - de la 4K Ultra HD mergand mainstream.

În ciuda tuturor buzelor care înconjoară 4K Ultra HD, este mai logic să investești acel $ 5, 000 într-un sistem care poate oferi atât imagine cât și sunet uimitor …

Ca și în cazul oricărui format nou, va exista un grup de adoptatori premergători, care trebuie să fie prima persoană de pe blocul lor, care să dețină o HDTV de 40.000 de dolari, de 85 de inchi HD HD 4K; și să le binecuvânteze pentru că ne-au dat lovitura pentru ceilalți. În timp ce conținutul de conversie upconverted 1080P arată mai bine pe un ecran de 4K Ultra HD la o înălțime de 80 de inchi și peste, credem că chiar și $ 20, 000 este un preț prea mare pentru a plăti pentru o astfel de îmbunătățire marginală.

Asta ne aduce la cele mai puțin costisitoare modele de 4K Ultra HD de 50-65 de inchi pe care le vom vedea în curând la magazinele de electronice. În intervalul între 5 000 și 6 000 de dolari, aceste seturi încep să fie mai accesibile. Dar, la aceste dimensiuni ale ecranului, avantajul densității pixelilor 4K Ultra HD este neglijabil, cu excepția cazului în care vizionați conținut 4K nativ. Vedea? Ne întoarcem imediat la unul.

În ciuda tuturor zgomotelor care înconjoară 4K Ultra HD, susținem că este mai logic să investim acel $ 5, 000 într-un sistem care poate oferi atât imagine și sunet uimitor, cât și mijloacele necesare pentru al alimenta cu conținut. Cele trei sisteme de mai jos oferă imagini fantastice și calitate a sunetului și o valoare extraordinară pentru banii dvs. Să o facem.

Întâlniri apropiate ale celui de-al treilea tip

• Panasonic TC-P60VT60 de 60 de inchi cu plasmă 3D HD Plasma - $ 2, 900
• Oppo BDP-103 Universal Blu-ray Player - 500 $
• Roku 3 Media Streaming Box - 100 $
• Sonor PlayBar Wireless Soundbar - 700 $
• Sonos SUB - $ 700
Întâlniri apropiate celei de-a treia variante a 30-a aniversare Ultimate Edition Blu-ray - $ 42

Total: $ 4, 942.00

Dacă v-ați urmărit în acest an despre acoperirea Panasonic, sunteți probabil conștienți de faptul că există o mare nesiguranță în ceea ce privește viabilitatea pe termen lung a diviziei de televiziune pentru consumatori. După CES 2013, au existat o serie de povesti originare din Japonia, pe care compania le-a decis că linia de plasmă din 2013 ar fi ultimul și că, în timp ce ar sprijini baza lor de clienți imensă pentru anii ce vor veni în ceea ce privește serviciul, fișa era literalmente trasă pe tehnologie - tocmai la timp pentru Panasonic pentru a împinge OLED și 4K Ultra HD.

Deci, când Panasonic ne-a invitat la show-ul din primăvara anului 2013, ne-am întrebat cât de specială ar putea fi ultima generație de televizoare cu plasmă care ar putea fi ultima? Linia de fund - Panasonic are două dintre cele mai bune televizoare HDTV pe care le-am văzut vreodată de la orice producător la orice punct de preț. Sunt atât de buni.

Plasma 3D TC-P65ZT60 de 65 de dolari poate reprezenta modelul emblematic, dar după ce a analizat mult timp mult mai accesibilul model TC-P60VT60 de 60 de grade și comparând cele două cu același conținut, credem că marea majoritate a consumatorilor ar fi fost greu să spună cele două imagini într-o cameră întunecată.

Ambele modele au noua unitate de câmp cu focalizare 3D de la Panasonic, 30, 720 nuanțe de gradare și panoul NeoPlasma Black 3000. ZT60 mai scump dispune de un sistem de filtrare mai avansat, dar singurul motiv pentru care putem vedea că recomandăm modelul mai scump este dacă nu aveți control asupra cantității de lumină ambientală din cameră - o situație în care imaginea sa mai strălucitoare va fi plătită .

Noua interfață personalizabilă Panasonic "My Home" este foarte ușor de folosit și ne place aparatul de fotografiat încorporat și telecomanda nouă, care dispune de controale vocale și controale vocale. VT60 este certificat ISF și poate fi calibrat pentru a reproduce una dintre cele mai remarcabile imagini pe care le-am văzut vreodată pe un HDTV. Panasonic susține în continuare 1080p 3D activ cu produsele sale, iar VT60 vine cu două perechi de ochelari 3D activi.

Oppo BDP-103 este construit ca un rezervor, fiabil, liniștit și dramatic superior față de orice player Blu-ray de la vreunul dintre cei mai importanți producători.

Am fost foarte impresionati de noul Sonos PlayBar si sistemul de sunet wireless SUBbar atunci cand l-am revizuit la inceputul acestui an si in timp ce aceasta nu este prima noastra alegere pentru a merge impreuna cu un astfel de televizor HD precum Panasonic, se potriveste frumos in limitele noastre bugetul de numai 5 000 $ pentru întregul sistem.

VT60 se adresează pentru un sistem dedicat 5.1 de la SVS sau PSB, dar combinat cu un receptor A / V de calitate de la Marantz sau Denon, prețul pentru acest sistem ar urca rapid la aproape $ 8, 000. Dacă puteți schimba un plus de $ 600 peste prețul sistemului Sonos, recomandăm cu entuziasm sistemul de sunet SoloCinema XTR sonor / subwoofer revizuit recent de la Technology Definitive. Este singura bară de sunet pe care am încercat-o vreodată, care se apropie, de fapt, de un sunet surround real.

Pe partea de redare, suntem mai mult decât dispuși să luăm căldură pentru recomandarea playerului Universal 500 Blu-ray Oppo BDP-103, care nu are concurență nici unui jucător video sub $ 1, 200 - prețul scumpului său frate, playerul Oppo BDP-105 Universal 3D Blu-ray. Nu numai că Oppo oferă performanțe video de calitate de referință și upscaling video 4K, este unul dintre cele mai bune playere CD și dispozitive de streaming media HD pe care le-am auzit vreodată.

BDP-103 este construit ca un rezervor, fiabil, liniștit și dramatic superior față de orice player Blu-ray de la vreunul dintre cei mai importanți producători. Adăugați o casetă de streaming media Roku 3 la acest sistem și obțineți acces la mai mult de 700 de canale de conținut sub 100 $.

Steven Spielberg a făcut o mulțime de filme grozave de-a lungul anilor și în timp ce unele din lucrările sale recente, cum ar fi War of the Worlds, au fost cu adevărat inate, el și-a tăiat cu adevărat cotletul cu interviul inteligent și palpitant, Close Encounters of the Third Kind cu Richard Dreyfuss, Francois Truffault și Melinda Dillon. Blu-ray-ul are nivele negre adânci și o coloană sonoră minunat de interesantă. Este unul dintre cele mai bune filme SF realizate vreodată cu privire la faptul că omenirea nu este singură în univers și dovadă că producătorii de film nu trebuie să aplatizeze capitalele lumii pentru a spune o poveste minunată.

Apocalipsa acum

• Plasma 3D 3D PN60F8500AF de 60 inch - 2, 900 RON
• Oppo BDP-103 Universal Blu-ray Player - 500 $
• Player de streaming Roku 3 - 100 $
• Bara de sunet MartinLogan Motion Vision - $ 1, 500
• Versiunea Apocalipsă acum Full-Disclosure - $ 20

Total: $ 5, 020.00

La aventura rock-n 'roll aventurat în Manhattan inferior la începutul acestui an, Samsung a dat presei mass-media o privire mai atentă la HDTV-ul HD HD 4K, de 40.000 de dolari. La fel de impresionant ca și setul de leagăn gigant, produsul care ne-a capturat cu adevărat atenția a fost plasma 3D 3D PN60F8500AF de 60 inchi. Nu numai că momentul lansării sale a fost absolut perfect pentru cei de la Samsung (coincidență, în același timp, rivalul său, Panasonic, a încercat să răspândească zvonurile că a ieșit complet din plasmă), dar produsul finit părea atât de bun încât a devenit trebuie să revizuiască produsul din 2013.

La fel de bine ca tehnologia LED-urilor a devenit, suntem încă credincioși fermă în calitatea imaginii unui televizor cu plasmă bine proiectat. Nu există nicio îndoială că cei de la Samsung au făcut un uriaș pas înainte cu acest produs cu aspect stelar. Acesta oferă nivele de negru care sunt, în ceea ce privește acest scriitor, pe același nivel cu plasma Panasonic VT60. Încă mai acordăm marginea Panasonic ZT60 într-o cameră întunecată, dar Samsung câștigă convingător dacă majoritatea vizionărilor dvs. au loc în timpul orelor de zi într-o încăpere expusă.

Smart Hub-ul Samsung facilitează organizarea canalelor preferate, a aplicațiilor, a muzicii, a videoclipurilor și a fotografiilor, iar noi suntem foarte afectați de interfața Smart TV Samsung, care vă permite să navigați utilizând gesturi și recunoaștere vocală.

Mai sunt încă bug-uri care trebuie rezolvate și una pare a fi destul de ciudată vorbind într-o telecomandă și conducând o simfonie virtuală cu mâinile pentru a găsi conținut, dar ne place unde se îndreaptă tehnologia. Nu este chiar Tom Cruise care investighează criminalitatea prealabilă în raportul Minority Report, dar ideea nu pare a fi atât de îndepărtată.

Apocalipsa Acum, pe un televizor HDTV sau într-un proiector foarte bun … experiența ar trebui să fie aproape de partea superioară a listei dvs. de lucru pentru vizionarea filmelor.

Un televizor la fel de bun ca PN60F8500AF necesită o sursă de calitate de referință, cum ar fi Oppo BDP-103 și credem cu tărie că 500 de dolari sunt bine cheltuite, deoarece nimic mai bun nu se apropie de știucul Blu-ray în curând. Poate părea prostește să cheltuiți acești bani pe un player Blu-ray atunci când puteți alege una la Costco pentru 130 de dolari, dar realitatea este că BDP-103 oferă atât calitate audio, cât și redare video, care este semnificativ mai bună. De ce vă deranjează să cheltuiți 3 000 de dolari pe un televizor HD dacă nu îl veți vedea pe cel mai înalt nivel posibil?

Când petreceți șaizeci la sută din bugetul dvs. pe televizor, acesta nu lasă prea multe fonduri pentru un sistem surround de calitate superioară, dar credem că sunetul MartinLogan Motion Vision va impresiona mai mult decât atâta timp cât spațiul dvs. de zi sau camera de zi nu nu se califică drept cavernoasă. Motion Vision nu va crea o iluzie a sunetului surround în mod convingător ca și cea mai scumpă tehnologie definitivă SoloCinema XTR, dar oferă coloane sonore cu rezoluție și impact suficient de mare pentru a se califica drept unul dintre cele mai bune testate până acum.

Motion Vision nu vine cu un subwoofer; MartinLogan le oferă celor separat pentru costuri suplimentare, însă necesitatea depinde de camera dvs. și dacă simțiți că partea inferioară lipsește. Dacă decideți să adăugați un subwoofer la Motion Vision, pregătiți-vă să cheltuiți oriunde între $ 500 - $ 1, 000.

Dacă nu ați urmărit niciodată Apocalipsa Apocalipsei lui Francis Ford Coppola pe un televizor HDTV sau într-un proiector foarte bun, experiența ar trebui să fie aproape de partea de sus a listei dvs. de lucru pentru vizionarea filmelor. Adaptarea lui Coppola la Heart of Darkness al lui Joseph Conrad trage în câteva secțiuni, dar secvențele de luptă sunt la fel de ciudate, deoarece sunt frumoase și frumoase, iar coloana sonoră este fără pereche.

Tron Legacy

• LG 60LM7200 Cinema 3D HDTV cu diagonala de 60 de inchi - 1, 700 dolari
• Oppo BDP-103 Universal Blu-ray Player - 500 $
• Roku 3 Media Streaming Player - $ 100
• Tehnologie definitivă SoloCinema XTR Soundbar / Subwoofer - $ 2, 000
Tron Legacy Blu-ray - $ 26

Total: $ 4, 326.00

Uneori trebuie să zâmbiți când un chihlimbar oferă un produs cu adevărat remarcabil pentru mai puțini bani și face nervoși jucătorii mai mari. Există ocazional HDTV de la Vizio care ne face să aruncăm oa doua privire la Costco, dar adevăratele pietre ascunse sunt în prezent fabricate de oamenii de la LG. Oamenii care se zbatuiesc sunt aceiași oameni care credeau că Sony va fi mereu în vârf; și știm cum sa dovedit asta.

Componentele de produse ale LG sunt destul de extinse și am observat cu siguranță că prețurile continuă să tachineze în sus, dar nu ne putem imagina pe nimeni care nu dă dovadă de calitatea imaginii modelului 60LM7200 Cinema 3D 1080p Cinema LED Smart TV, care se vinde cu 1, 700. Nu numai că modelul 60LM7200 oferă o uniformitate excelentă a luminii, niveluri negre solide și una dintre cele mai bune aplicații 3D pasive pe orice televizor HD pe care l-am văzut până acum, se pare că aparține ligilor mari cu modelele de top din Panasonic și Samsung.

Interfața LG a crescut de asemenea și este acum destul de intuitivă. Încă nu suntem vânduți pe telecomanda Magic, dar modelul 60LM7200 este unul dintre cele mai ușoare televizoare HD pentru a naviga pe internet și există mai mult decât suficiente aplicații pe acest HDTV pentru a deveni un hub puternic pentru divertisment. Atunci când combinați 60LM7200 cu Roku 3, aveți destul de mult acces la aproape toate aplicațiile relevante pentru streaming media disponibile.

LG este, de asemenea, certificat DLNA, ceea ce face ușor accesul la conținutul din rețeaua dvs. de domiciliu, deși dorim ca LG să simplifice interfața sa globală și să ia câteva opțiuni care nu se obișnuiesc foarte mult.

Încă nu suntem vânduți pe Magic Remote, dar modelul 60LM7200 este unul dintre cele mai ușoare televizoare HD pentru a naviga pe internet și există mai mult decât suficiente aplicații pe acest HDTV pentru a deveni un hub puternic pentru divertisment.

La fel de mult ca noi nu iubim 3D Blu-ray, LG face un argument destul de convingător pentru 3D pasiv, cu o imagine luminată, care apare cu interfață minimă. LG livrează de asemenea 6 perechi de ochelari cu fiecare 60LM7200 - făcând 3D cu adevărat accesibil pentru familiile cu copii.

Doar adăugați pachetul nostru favorit Oppo BDP-103 Universal 3D Blu-ray și un Roku 3 la pachet și sunteți gata să vă bucurați de filme 2D și 3D.

În timp ce bugetul din acest scenariu ar permite un sistem dedicat 5.1 de calitate inițială, credem că sunetul definitiv al tehnologiei SoloCinema XRT are sens mai mult din mai multe motive. SoloCinema XTR este unul dintre singurele bare sonore disponibile care pot procesa atat DTS-HD Master Audio, cat si Dolby TrueHD si vine cu 3 intrari HDMI 1.4, ceea ce il face cel mai versatil produs din categorie.

SoloCinema XTR este, de asemenea, unul dintre singurele bare sonore care se apropie chiar de simularea sunetului surround real, cu o prezentare imersivă care poate energiza chiar cele mai mari camere de ascultare. Nu ne putem gândi la un alt bare de sunet care oferă același nivel de transparență, răspuns la bas și adâncime spațială, indiferent de preț. Minus o telecomandă de plastic grozav de ieftină, care nu aparține produselor de 300 de dolari, să nu mai vorbim de un sunet de 2.000 de dolari, SoloCinema XTR trebuie considerat cel mai bun performer în toată categoria și este o potrivire perfectă pentru oricare dintre televizoarele HD am discutat în această tranșă.

Disney a generat multă interes atunci când a lansat continuarea mult așteptată a lui Tron, iar în timp ce Tron Legacy nu se suprapunea exact datorită scriptului său slab, arăta destul de spectaculos chiar dacă Disney nu a împins exact 3D plic. Punctul electronic super Daft Punk a fost partea cea mai memorabilă pentru mulți fani și codecul HD surround va demonstra destul de bine rezoluția și capabilitățile dinamice ale SoloCinema XTR.

Mai degrabă decât să cheltuiți 5 000 de dolari pe un nou televizor 4K Ultra HD, concentrați-vă pe construirea celui mai bun home cinema posibil pe care îl puteți permite, care vă va permite să vă bucurați de filmele și programele dvs. preferate pentru mulți ani. Cu aproape nici un conținut pentru a viziona și opțiuni foarte limitate în ceea ce privește sursele de redare, nu vă prindeți în hype timpuriu înainte de timp este cu adevărat dreptul de a investi în următorul lucru nou.