Actualizarea de pe Apple TV este un model de la Chromecast și Roku. Dar este prea târziu? - Home Theater - 2019

Google Chromecast 2.0 (2015) Prezentare în Limba Română (Dongle HDMI TV) (Mai 2019).

Anonim

Apple nu a dezlănțuit un nou dispozitiv Apple TV în timpul evenimentului din 10 septembrie, dar asta nu înseamnă că unul nu va veni mai târziu în acest an. Între timp, Apple va lansa, în mod oficial, o actualizare a dispozitivelor Apple TV pe 18 septembrie. Potrivit All things D, actualizarea va schimba modul în care utilizatorii pot strela muzică, clipuri video și fotografii la televizoarele și sistemele lor audio prin intermediul unui Apple Set-top box TV. De asemenea, permite proprietarilor de dispozitive iOS să transmită materialele lor personale prin intermediul dispozitivelor Apple TV ale altor persoane.

În prezent, streaming media de la un iPhone, iPad sau iPod touch printr-un Apple TV are loc între cele două dispozitive, legate între ele printr-o rețea Wi-Fi. În acest caz, dispozitivul mobil este sursa conținutului de muzică, foto sau video. Cu ajutorul actualizării planificate a Apple, cu toate acestea, utilizatorii vor avea opțiunea să aleagă acel suport media cu dispozitivele lor și să o "răstoarne" pe Apple TV, care apoi va ieși din cloud. Această metodă scoate dispozitivul mobil din bucla ca sursă de streaming, economisind astfel bateria și transformând dispozitivul într-o telecomandă mai mult decât orice altceva. Iată captura, însă: Pentru a profita de această nouă caracteristică, mass-media care este difuzată în caseta Apple TV trebuie să trăiască în nor. Asta înseamnă că trebuie să fi fost cumpărat de la iTunes sau sincronizat cu norul utilizând potrivirea iTunes. Această actualizare ar permite, de asemenea, utilizatorilor să transmită materiale media în cutii Apple TV ale altor persoane, ceea ce nu se poate face în prezent.

Acest lucru aduce o anumită funcționalitate similară cu cea a Chromecastului Google pe Apple TV, dar într-un mod mult mai limitat. Chromecast, prin comparație, acceptă streaming de conținut de la aplicații terțe, în timp ce Apple TV nu. Acest lucru nu înseamnă că nu puteți difuza Spotify spre Apple TV, trebuie doar să utilizați versiunea mai convențională a AirPlay pentru ao face.

Actualizarea are loc într-un moment interesant, iar Roku a adăugat recent aplicații de streaming media la aplicația Android (puteți deja să redați conținut stocat pe un dispozitiv iOS într-o cutie Roku) și abilitatea de a transmite în flux conținut de la aplicații terțe, cum ar fi Netflix. Spotify a anunțat, de asemenea, recent Spotify Connect, care este un fel de competitor AirPlay.

Este o actualizare mare pentru Apple? Sau este Roku mult înainte de joc? Unde se lasă Chromecastul ăsta? Spuneți-ne ce credeți în comentariile de mai jos.

[Update: În timp ce în prezent este posibilă redarea de muzică (și numai muzică) din cloud care a fost sincronizat cu iMatch printr-un Apple TV, fluxul trebuie inițiat de la Apple TV în sine. Această actualizare ar permite selectarea conținutului cu ajutorul unui dispozitiv iOS și revenirea la Apple TV, unde ar putea fi redirecționat de la nor. Actualizarea permite, de asemenea, redarea de filme și emisiuni de televiziune, o caracteristică care nu este disponibilă momentan.]