Underglow nu mai este doar pentru tuneri! Porniți cu noile LED-uri Hue ale Philips - Smart Home - 2019

How to Have a Party in Your Car - Exterior and Interior LED Lights (Mai 2019).

Anonim

La începutul acestei luni, Philips a prezentat două accesorii noi de iluminat inteligente pentru extinderea ecosistemului Hue. LivingColors Bloom (80 $) și LightStrips (90 $), parte a liniei Friends of Hue, iau conceptul de bec inteligent și îl aplicați în diferite forme și forme, astfel încât să puteți clasifica orice spațiu de locuit, indiferent de priza de lumină disponibilă. Iată o descriere a funcționării sistemului.

Uite și simți

Cele două accesorii au factori de formă diferiți care servesc unor scopuri diferite. LightStrips-urile sunt realizate din silicon moale, flexibil, și puteți vedea complicațiile bulbului și cablajul prin corpul gelului clar. Acesta vine frumos înfășurat într-o bobină, iar întreaga lungime a benzii se măsoară cu doi metri, sau puțin peste șase și jumătate de picioare.

… accentuează camera în locuri care nu au prize de lumină și tot controlează totul direct dintr-o aplicație mobilă.

Partea din spate a benzii vine cu un tampon 3M pentru ao lipi în jurul unei suprafețe. Aveți posibilitatea să înfășurați luminile în jurul ferestrelor și a cadrelor de fotografii sau să le utilizați pentru a schița și a defini alte caracteristici dintr-o cameră. Este un fel de efecte la sol pentru obiecte inanimate în loc de mașini. Spre deosebire de culoarea originală, cipul wireless nu este instalat în interiorul becului, ci printr-un receptor care este conectat la cablul de alimentare.

Bloom, pe de altă parte, este un dispozitiv mai greu datorită corpului său din metal alb și capacului din sticlă ceramică. Dispozitivul măsoară 4 inci în diametru. Are o suprafață largă, permițând iluminarea caracteristică a spațiilor sau a pereților, unde nu există becuri aeriene.

Cu un bec cu lumină de 120 lumeni, Bloom servește ca o modalitate de a accentua zonele mari ale încăperii, deși cu siguranță nu este atât de luminos ca ieșirea originală de 600 lumeni a lui Hue. De asemenea, nu există șuruburi sau șuruburi pentru montare, deci singura opțiune este să o lăsați pe o podea sau masă. Bloom vine cu propriile telecomenzi pentru a regla culorile și luminozitatea fără conectivitate la Internet.

Spre deosebire de becurile originale Hue, aceste dispozitive trebuie să fie conectate la un perete pentru alimentare, așa că trebuie să luați în considerare cablul atunci când plasați un accesoriu.

Configurare

La fel ca configurația inițială a becurilor Hue LED, tot ce trebuie să faceți este să conectați dispozitivele Bloom și / sau LightStrips, să declanșați aplicația Hue și să căutați dispozitive din rețeaua dvs. Adăugați-le în camera dvs. și vă recomandăm să mergeți. Acum puteți să activați sau să dezactivați luminile, să modificați culorile și luminozitatea și să programați setările cronometrului pentru fiecare dispozitiv direct din aplicație.

Atât modelele Bloom cât și LightStrips sunt compatibile cu API-uri terțe, cum ar fi IFTTT și Belkin WeMo, pentru a ajuta programele luminilor să reacționeze în timpul unor evenimente specifice. Pentru mai multe idei despre modul în care puteți pune aceste rețete în utilizare, consultați completarea noastră recenzie Hue.

Lumini, mai multe lumini, acțiune!

Atât Bloom, cât și LightStrips se amestecă fără probleme în ecosistemul Hue și adaugă culori în zone care altfel sunt neglijate. De asemenea, am descoperit că LightStrips-ul este o lumină de noapte perfectă, luminează încet o cameră fără luminozitatea becurilor normale Hue și se pornește ușor și când este nevoie. Dacă ați instalat IFTTT și WeMo, ați putea chiar să automatizați lucrurile cum ar fi transformarea doar a LightStrips-ului când senzorul vă recunoaște că ați intrat în cameră între orele de la miezul nopții până la ora 5 dimineața

Odată adăugate în aplicația Hue, aceste accesorii sunt, de asemenea, integrate automat pentru scenele luminoase presetate. Aceasta înseamnă că nu trebuie să selectați culoarea specifică pentru LightStrips sau Bloom pentru a vă asigura că se potrivesc cu setarea "Deep Sea" - deși puteți face acest lucru dacă sunteți atât de înclinat. Ca și originalul Hue, poți de asemenea să faci o fotografie și să folosești culorile din acea imagine ca temă pentru a accentua camera.

Acest lucru este ciudat

Deși configurarea a fost neîntemeiată, am avut câteva idei despre instalarea și utilizarea atât a Bloom și LightStrips. În afară de firele vizibile, LightStrips-urile sunt destul de groase încât pot fi dificil de împachetat în colțuri strânse. Plasarea becurilor în bandă determină de asemenea unde se poate și nu se poate îndoi. În cele din urmă, dacă banda este prea lungă, tăierea ei face ca a doua piesă să fie inutilă; este greu să nu vă întrebați cât de mulți dolari în valoare de Hue de iluminat vă vânt până aruncând în cazul în care LightStrips nu se potrivesc perfect în jurul lucru sau spațiul pentru care le folosiți pentru.

Cu Bloom, singura noastră problemă este cât de cald devine după câteva minute de utilizare. Deși este anunțat ca portabil, probabil că nu ar trebui să atingeți și să mutați acest lucru în curând după ce acesta este oprit - metalul este un conductor de căldură foarte eficient, din cauza științei.

Ar trebui să-l cumperi?

În ansamblu, am fost impresionați de diferența dintre LightStrips și Bloom adăugată ecosistemului Hue. Este frumos să fii capabil să accentuezi camera în locuri care nu au prize de lumină și să controlezi totul direct dintr-o aplicație mobilă. Din păcate, veți avea nevoie de kitul inițial de pornire Hue (200 dolari) dacă doriți să utilizați oricare dintre accesoriile cu aplicația Hue, deoarece LightStrips și Bloom nu au o stație de bază. Din punct de vedere tehnic, puteți conecta LightStrips-ul într-un perete, dar nu există nicio modalitate de a accesa toate funcționalitățile care îl fac Hue. Bloom poate funcționa doar cu telecomanda dacă nu aveți o stație de bază, dar funcționalitatea aplicației este mult mai robustă decât telecomanda, care nu poate accesa același nivel de gradienți de culoare. Dacă Philips a vândut fiecare cu cipul Wi-Fi încorporat în produs, recomandăm din toată inima.

Dacă aveți deja Hue și sunteți în căutarea de a extinde acoperirea dincolo de prizele luminoase - și nu vă deranjează prețul - mergeți sălbatic. LightStrips și Bloom vor ține pasul.