Abonatii Time Warner îmbrățișează pirateria pe care o poartă polemica CBS - Home Theater - 2019

? PUBG MOBILE ?playing with everybody!! joc cu abonatii ca intotdeauna!!!!! ? (Mai 2019).

Anonim

Potrivit rapoartelor recente despre TorrentFreak, pirateria emisiunii CBS Under the Dome a crescut cu 34% după ce Time Warner a eliminat CBS din lista canalelor pentru peste trei milioane de abonați în jurul Statelor Unite. În Los Angeles, New York, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Detroit și Pittsburgh, sa înregistrat o creștere semnificativă a numărului de persoane care au descărcat cel mai recent episod al emisiunii în comparație cu episodul precedent. În special în New York, rata pirateriei sa dublat de la 1, 3% din totalul descărcărilor din SUA săptămâna trecută la 3% în această săptămână.

Alternativ, rating-ul emisiunii a scăzut în această săptămână în funcție de Ad Age. Urmărită de mai mult de 11 milioane de persoane în săptămâna anterioară blocării CBS, spectatorii au scăzut la 10, 2 milioane de telespectatori în această săptămână. Sub The Dome era deja una dintre cele mai piratate spectacole ale verii, dar se pare că decizia Time Warner de a elimina CBS a susținut doar această poziție.

CBS arată cum am întâlnit-o pe mama ta și teoria Big Bang-ului sunt, de obicei, la începutul graficelor de piraterie în fiecare an, parțial datorită acceptării lentă a video de către CBS și lipsei de participare la servicii precum Hulu. Cu toate acestea, sub episoade Dome sunt disponibile pentru membrii Amazon Prime, gratuit, la patru zile după show-uri pe CBS, precum și achiziții premium în ziua după show-uri.

Notă de Forbes în această săptămână, agenții de publicitate încep să se teamă că acest conflict dintre cele două companii va continua până în august. Cu copiii care se îndreaptă spre școală, este un moment important pentru agenții de publicitate să lanseze un baraj de reclame pe canale precum CBS pe piețele majore. Banii publici vor fi probabil mutați în alte rețele în orașele de întârziere, în cazul în care lupta va continua pe tot parcursul lunii. Lansarea sezonului NFL se află, de asemenea, la începutul lunii septembrie, o altă ocazie imensă pentru CBS de a face bani de la agenții de publicitate. Managementul Time Warner va trebui, de asemenea, să vă faceți griji că abonații trec la concurenți pentru a viziona jocuri NFL.