Time Warner Cable permite acum abonaților să-și urmărească conținutul fără o cutie de cablu - Home Theater - 2019

How to replace Serpentine Belt Tensioner VW T5 2010-2015 Power Steering Failure Belt Change (Mai 2019).

Anonim

Odată cu apariția televizorului "inteligent" interconectat, nevoia pentru o cutie de cablu separată se încheie, cel puțin pentru o companie de cablu și un producător de televiziune. Time Warner Cable a anunțat marți că va lansa o nouă aplicație în cursul acestui an, care va permite proprietarilor de televizoare Samsung Smart să transmită conținuturi TWC direct la televizoarele lor.

Aplicația TV TWC îi va oferi celor cu seturi compatibile Samsung Smart posibilitatea de a nu accesa doar programele live de pe piețele locale TWC, dar și 5 000 de titluri video de la "aproape 100 de rețele", fără costuri suplimentare, anunţ. Cu lansarea sa inițială, numai modelele Samsung Smart 2012 sunt compatibile cu aplicația TV TWC, deși modelele din 2013 vor fi adăugate mai târziu în această vară.

Samsung Electronics, vicepreședintele companiei americane de soluții de conținut și de produse, Eric Anderson, a declarat că compania sa a fost "foarte încântată să adauge Time Warner Cable în oferta noastră tot mai mare de televiziune", adăugând că noua aplicație TWC TV va oferi abonați existenți Time Warner Cable cu mai mult control și alegerea modului în care aceștia își accesează conținutul de cablu Time Warner pe televizoarele Samsung Smart, fără a fi obligați să fie legați la cutia de cablu. "

Așa cum este tradițional în astfel de anunțuri, comentariile despre parteneriate fericite de la una dintre companiile implicate sunt reflectate rapid de un citat al unui reprezentant al celeilalte companii. Vicepreședintele Senior Vicepreședinte al TWC și directorul general al Video Mike Angus au complimentat Samsung pentru a oferi clienților "o mai mare flexibilitate" în modul în care ne uităm la televizor astăzi.

Modelul de aplicație este cu siguranță un pas înainte interesant pentru concurenții din industrie. Presupunând că aplicația TV TWC are succes cu televizoarele Samsung (și, ulterior, cele ale altor producători), cât de mult înainte de a începe să vedem compania care oferă abonamente pentru clienți numai pentru aplicații sau extinzând disponibilitatea aplicației pentru clienții mobili care nu au deja au abonamente Time Warner? Și, cu siguranță, alți furnizori de cablu vor dori să se deplaseze pentru a elimina cutiile de cabluri ciudate.

Va fi fascinant să vedem dacă această mișcare este mai puțin una din Time Warner Cable consolidând baza de clienți curentă. La urma urmei, rețineți cum a afirmat Anderson că aplicația va ajuta numai abonații existenți. Poate că modelul fără casetă va atrage noi clienți, deoarece televiziunea continuă să se miște online.