Acest design plat, deconstruit, are ca scop eliminarea blocajelor de hârtie - Emerging Tech - 2019

Our Miss Brooks: Deacon Jones / Bye Bye / Planning a Trip to Europe / Non-Fraternization Policy (Mai 2019).

Anonim

Imprimantele sunt una dintre acele tehnologii "clasice" care au avut inovații minime - interfețe cu ecran tactil mai multe, sloturi pentru diferite carduri de memorie și conexiune Wi-Fi mai bună. Singurele lucruri care s-au schimbat cu adevărat sunt o calitate superioară a imaginii și o performanță mai rapidă, dar conceptul de a pune cerneala pe hârtie rămâne același. Unul dintre cele mai frustrante lucruri despre imprimantele mai mari este modul în care acestea nu par să funcționeze niciodată în ultimele două săptămâni fără un blocaj de hârtie, determinând să deschideți fiecare compartiment al mașinii pentru a vedea unde a fost așezată hârtia. Aici stack-ul urmărește să reinventeze designul imprimantei.

Spre deosebire de cele mai tradiționale mașini de tipărire, Stack-ul nu necesită ca utilizatorii să încarce pachete de hârtie goale. În schimb, puneți mașina pe o grămadă de hârtie și se va mânca în jos pe turn până când ajunge la fund. Stack-ul împarte designul clasic al imprimantei până la tava și încorporează capacitățile de cerneluri în jurul acelei forme. Ea elimină, de asemenea, surpriza "Oops, ai lipsit de hârtie" când vezi exact când aprovizionarea a scăzut.

"Scopul principal a fost acela de a reduce volumul imprimantei și de a crea o interacțiune mai interesantă", spune designerul stack-ului Mugi Yamamoto pentru Fast Co.Design. "[Dar] tava de hârtie fără sfârșit este foarte utilă deoarece nu aveți nevoie să umpleți hârtia în timp ce tipăriți cantități mari".

Mașina este în prezent un prototip de lucru - ceea ce este bine pentru că avem încă unele preocupări cu privire la designul inițial. În măsura în care putem spune, Stack-ul va aspira hârtie, apoi scuipa bucata imprimată afară. Dacă imprimați un document mare, cum se vor potrivi ultimele pagini deasupra stivei imprimate? Mașina va fi suficient de grea pentru a ține hârtia de hârtie în loc sau va arunca în aer zilele brazii? Știm deja că imprimanta nu este scanată, dar ar putea funcționalitatea să fie încorporată în partea superioară a tăvii?

Atât de multe întrebări, nu este suficient timp pentru Yamamoto să se adreseze. Designerul spune ca inca isi schimba prototipul si a vrut doar sa proiecteze o masina care este mai putin voluminoasa si necesita reincarcare minima. El caută în prezent producătorii majori de imprimante pentru a ajuta la rafinarea produsului, astfel încât să îl poată pune pe piață. Oricine altcineva crede că Canon, Epson sau HP ar trebui să ia momeala?