Televiziunea se luptă cu o luptă în pierdere pentru atenția americanilor - Home Theater - 2019

IMAGINI SOCANTE la Kiev. Momentul in care protestatarii sunt ciuruiti de gloante. (Mai 2019).

Anonim

Detaliat în cadrul unui nou studiu privind consumul media realizat de eMarketer, anul 2013 este primul an în care dispozitivele digitale online cum ar fi laptopurile, desktopurile, smartphone-urile și tabletele consumă mai mult timp adulți din SUA pe zi decât televiziunea. În mod specific, media americană petrece aproximativ 5 ore și 9 minute pe zi pe dispozitivele digitale, în timp ce doar patru ore și 31 de minute urmăresc televiziunea. Consumul de dispozitive digitale a crescut semnificativ în ultimii patru ani datorită utilizării crescute a dispozitivelor mobile cum ar fi smartphone-urile și tabletele.

În mod alternativ, consumul de televiziune a variat în jur de patru ore și jumătate pe zi începând cu 2010, fără o creștere semnificativă a timpului de consum. În timp ce americanii nu petrec mai puțin timp uitându-se la televizor, rata de creștere este complet stagnantă conform acestui studiu.

Pe măsură ce mai mulți oameni se îndreaptă către surse alternative de divertisment pe alte platforme, televiziunea poate înceta să fie centrul atenției în gospodăria americană. Agenții de publicitate care depind în mod tradițional de programele de televiziune vor trebui să se concentreze mai mult pe platformele mobile digitale pentru a-și dezvolta afacerea.

În ceea ce privește alte forme de mass-media, consumul de radio a fost relativ stabil în timp de circa o oră și treizeci de minute pe zi din 2010. Cu toate acestea, presa scrisă (ziare și reviste) a avut un mare succes în ultimii patru ani, scăzând aproape 50%. Cel mai mare declin a fost cel al consumului de ziare, probabil datorită faptului că consumatorii trec la surse on-line pentru știri, inclusiv versiunile digitale ale ziarelor respective.

Din 2010, utilizarea de smartphone-uri pentru "activități non-voce mobile" a crescut de la 14 minute pe zi la 67 de minute pe zi. Cu o creștere similară a creșterii, tabletele au crescut de la 1 minut pe zi în 2010 până la 63 de minute pe zi în 2013. Cu toate acestea, utilizarea standard a telefonului nu a crescut deloc. În general, media americană va petrece două ore și douăzeci și unu de minute pe dispozitive mobile în fiecare zi. În cadrul sondajului, același timp a fost acordat categoriilor de televiziune și de telefonie mobilă atunci când utilizatorul a fost multitasking cu un dispozitiv mobil în timp ce viziona televiziunea.