Teka cuptorul vă permite să vă faceți propria pizza acasă - și nu, nu este DiGiorno - Smart Home - 2019

My Friend Irma: Psycholo / Newspaper Column / Dictation System (Mai 2019).

Anonim

Iubitorii de pizza, bucurați-vă! Puneți chestiile înghețate înapoi în frigider, închideți telefonul și nu trimiteți acea comandă fără sudură - noul cuptor compact Teka HL 45.15 este echipat cu un cuptor încorporat, ceea ce face ca propria dvs. bunătate la domiciliu să fie mai ușoară decât vreodată. Construit într-o oțel inoxidabil, oțel inoxidabil, cuptorul Teka este proiectat să fie multifuncțional pentru bucătarul-șef din tine.

În afară de corpul principal al cuptorului - care vine cu panouri de control tactil și încuietoare pentru copii - modelul HL 45.15 are un sertar programabil de 19 litri în partea de jos pentru dorințele dvs. de coacere a pizza. Acest sertar are o piatră de piatră ceramică încorporată și are patru moduri de gătit suficient de calde pentru a găti perfect o plăcintă întregă. Desigur, nu trebuie să gătiți doar pizza în acest spațiu desemnat, sertarul este un loc ideal pentru a face cookie-uri, calzone și pirogiile în pace. Datorită sistemelor încorporate, cuptorul este proiectat să absoarbă și să distribuie uniform căldura pentru a încânta chiar și cei mai amatori de brutari.

Cuptorul principal are o cabină de 40 de litri cu cinci moduri de gătit. De asemenea, puteți obține patru rafturi reglabile pentru a vă deplasa și a vă potrivi diferitele produse alimentare. Nu este cel mai mare cuptor vreodată, dar o dimensiune modestă și compactă pentru cineva care preferă să gătească, dar are un spațiu redus de bucătărie. Bună, am menționat o aragaz pizza încorporat? Vom lua 15.

Teka HL 45.15 va fi disponibil în curând la 700 $ sau 520 €.