Luați-vă furia fără să faceți treburi prin intermediul Compactorului manual de gunoi - Smart Home - 2019

Alain de Botton on Romanticism (Mai 2019).

Anonim

Acolo, cu curățarea toaletei, spălarea vesela și spălarea rufelor, scoaterea gunoiului este una dintre cele mai des întâlnite treburi. Deci, dacă doriți să reduceți numărul de ori de care aveți nevoie pentru a trage sacul la bordura în jumătate, de ce nu te uiți în acest compactor Trash Trash? Coșurile din oțel inoxidabil vă permit să vă împrăștiați deșeurile în uitare, dublând spațiul din coș. În acest fel, nu trebuie să scoateți coșul de gunoi la fel de des și puteți să vă salvați la înlocuirea sacilor de plastic.

Ideea de a vă pune mâinile pe un gunoi poate părea un pic gros, dar designul promite să vă țineți mâinile curățate de mizerie. Tot ce trebuie să faceți este să prindeți mânerul de mijloc și să apăsați în jos pentru a zdrobi coșul de gunoi până jos. Majoritatea oamenilor fac acest lucru cu cutii sau folosesc picioarele pentru a coborî, dar dacă nu doriți să urcați cutii de gunoi doar pentru a comprima deșeurile, aceasta este o opțiune alternativă. În plus, oțelul rezistent la amprente adaugă o notă clasică pentru cei care nu dispun de gunoaie încorporată în chiuvetă.

Compactorul pentru gunoi manual din oțel inoxidabil deține până la 10 galoane de deșeuri și are un slot ascuns pentru a ascunde perfect marginea pungilor de gunoi. O pedală de picior permite, de asemenea, utilizatorilor să deschidă încet și să închidă capacul, în timp ce capetele cauciucate păstrează mirosul în cutie.

Cu o capacitate de două ori, amintiți-vă că sacile dvs. de gunoi vor fi dublate față de greutatea lor până când vor fi încărcate. Vă recomandăm să utilizați cu acest produs pungi de mare capacitate; Asta e ceea ce obțineți pentru a scoate gunoi mai rar, deci decizi înainte de a cumpăra care factor este mai mult de un neplăcut. Compactorul pentru gunoi din oțel inoxidabil manual este disponibil astăzi pentru 200 de dolari.