Nu mai pierdeți mâncarea și salvați-i din viitor în acest coș de picnic cu vid - Smart Home - 2019

Western Into the West produced by Steven Spielberg (Mai 2019).

Anonim

Cei care și-au petrecut în timp ce urmăresc știrile locale, dimineața devreme sau televiziunea pe timp de zi la începutul anilor 2000 pot să-și amintească reclamele de pe o anumită sacă de alimentare alimentară, care va sigila prospețimea, astfel încât să puteți păstra produsele în frigider mai mult timp fără a risca deteriorarea. Deși aceste tipuri de aparate sunt acum comune pe piața de astăzi, nu le găsiți adesea în bucătăriile multor oameni. Mai întâi de toate, sunt tare. Unele versiuni ale acestor produse de etanșare a produselor alimentare necesită, de asemenea, ca alimentele să fie conținute în pungi, iar aspectul general al utilajului este pur și simplu neatractiv. Aici VacuVita intenționează să se căsătorească cu designul și funcționalitatea.

Exploatând de trei ori obiectivul Indiegogo inițial de $ 75, 000, VacuVita este un sistem de economisire a vidului, care arată elegant, prelungește durata de păstrare a hranei și nu necesită pungi de plastic. Dispozitivul principal VacuVita arată ca un coș de picnic futurist, permițând utilizatorilor două galoane de spațiu să arunce în orice fel de mâncare - pâine, legume, fructe, carne, pentru a numi câteva - și atingeți un buton pentru ao închide. Toate aspirațiile se fac în capacul VacuVita, astfel încât să puteți atinge mâncarea cât mai puțin posibil, păstrând-o ca și cum ar fi proaspătă din magazin.

În timp ce un container cu două galoane ar putea fi suficient pentru unii, familiile mai mari pot folosi, de asemenea, containerele Mini Covero pentru a separa și a stoca diferite tipuri de alimente. Containerele Covero vor avea nevoie de un furtun care să se atașeze la capacul VacuVita și să evacueze aerul, dar diferitele cutii de culoare vor fi bune pentru a ajuta la organizarea tipului de produs. Compania spune, de asemenea, că Covero poate ajuta la accelerarea procesului de marinare a cărnii prin aspirarea aerului și lăsarea sucurilor să se scurgă mai repede, astfel încât să nu trebuie să lăsați lucrurile să se înmoaie peste noapte. E o veste bună pentru procrastinatori sau uitate.

Deși dispozitivul VacuVita este prevăzut cu cablu, mașina este proiectată să funcționeze atât cu punctele de desfacere americane, cât și cu cele europene. Cea mai bună parte din toate acestea nu este doar utilitatea lui VacuVita, așa arată lucrurile. Cutia vine în cinci culori reci, iar efectul adăugat de iluminare cu LED-uri îl face șold și modern.

Nu mai este prea mult timp să vă angajați pentru VacuVita, așa că dacă doriți să intrați în acțiune, puteți face acest lucru la site-ul Indiegogo al proiectului și puteți finanța 99 USD pentru un sistem complet plus o cutie Covero. Elementul este așteptat să fie livrat până în luna septembrie a acestui an.