Staples Conectați toate punctele de internet ale obiectelor într-o singură aplicație gestionată - Smart Home - 2019

The Great Gildersleeve: The Matchmaker / Leroy Runs Away / Auto Mechanics (Mai 2019).

Anonim

Staples Connect hub, în ​​parteneriat cu Linksys.

Staples ar putea să nu fie primul loc în care vă gândiți când vine vorba de achiziționarea de aparate de uz casnic inteligente, dar comerciantul cu amănuntul încearcă să abordeze piața de automatizare a locuințelor prin lansarea Staples Connect, un hub conectat la Internet care centralizează toate lucrurile inteligente într-un singur controler app.

O multitudine de dispozitive "inteligente" de acasă au apărut pe toată piața, iar majoritatea au aplicații proprietare care vă permit să controlați de la distanță puterea, setările și cronometrul, atâta timp cât acestea sunt conectate la Web. Staples Connect colectează toate informațiile într-o aplicație, astfel încât să nu trebuiască să comutați între aplicații - cu excepția cazului în care preferați aspectul unui anumit. Staples Connect vă permite de asemenea să faceți lucruri inteligente prin conectarea produselor non-Internet cu un hub Linksys. Acest lucru înseamnă că, deși s-ar putea să nu fiți încasat pe un set de becuri inteligente Philips Hue, puteți să vă transformați incandescenta obișnuită într-una incandescentă, cu un hub extern.

Aplicația Staples Connect conține un meniu din toate lucrurile diferite pe care le-ați conectat în casa dvs.: Prize, lumini, încuietori, camere web, ventilatoare, uși de garaj, pentru a numi câteva. Mai mulți producători de aparate inteligente de acasă au colaborat, de asemenea, cu Staples pentru aplicație, cum ar fi Honeywell (termostat inteligent), DoorBot (inteligent doorbell) și ivee (Siri pentru casa). La lansare, Staples Connect va suporta pana la 20 de dispozitive si va fi folosit in unele locatii de retail Staples incepand cu mijlocul lunii octombrie, daca doriti sa obtineti un sentiment pentru modul in care functioneaza.

Staples Connect hub costă 100 $ și va fi disponibil în noiembrie. Aplicația va fi disponibilă atât pentru iOS, cât și pentru Android.