Spotify 'Connect' își propune să asculte muzică Bluetooth, Airplay din sistemul audio fără fir - Home Theater - 2019

Rosie și prietenii ei - Zâna măseluță (Episodul 39) - Desene animate | TraLaLa (Mai 2019).

Anonim

Spotify tocmai a anunțat lansarea Spotify Connect, un fel de soluție muzicală fără fir, menită să facă transferarea redării Spotify către alte electronice conectate la Wi-Fi, o afacere fără probleme. Această caracteristică va fi disponibilă numai pentru abonații de servicii premium de la Spotify și va fi lansată în premieră pentru utilizatorii iOS în următoarele luni, urmând actualizările Android și desktop. În acest moment, nu există niciun plan de a adăuga suport pentru dispozitivele Windows sau Blackberry.

Iată cum ar trebui să funcționeze: Spuneți că vă deranjează playlistul Spotify în mașină pe drumul spre casă de la locul de muncă și când ajungeți acasă doriți să păstrați blocajele care circulă în sistemul audio de acasă. Cu condiția ca dispozitivul dvs. să fie conectat la rețeaua Wi-Fi a locuinței dvs., faceți clic pe o mică pictogramă de difuzor și alegeți, de exemplu, receptorul A / V conectat la rețea sau sistemul difuzor fără fir dintr-o listă de dispozitive conectate Wi-Fi. Sau, dacă aveți un iPod Touch sau iPad conectat deja la un sistem audio, puteți să transferați muzica pe unul dintre aceste dispozitive.

Iată problema: Spotify Connect va funcționa numai cu dispozitive noi care au chipul necesar în ele. Cu alte cuvinte, această caracteristică nu vă ajută deloc dacă doriți să transmiteți muzică wireless către receptorul dvs. A / V existent, dock speaker etc. Spotify spune că Argon, Bang & Olufsen, Denon, Marantz, Philips, Pioneer, Revo, Teufel și Yamaha se află pe lista suporterilor de hardware planificați să iasă împreună cu hardware-ul Spotify Connect. Spotify estimează că mai mulți producători vor completa în curând această listă. Oricum, dacă vrei să scapi Airplay sau Bluetooth din vreun motiv (o viață mai bună a bateriei, poate?), Va trebui să cheltuiți mai mulți bani pentru ao face.

În timp ce Spotify Connect nu pare să aibă sens pentru cineva care deja și-a umplut locuința cu echipamente audio fără fir compatibile cu tehnologia Airplay sau Bluetooth, probabil va crește în popularitate, pe măsură ce noul hardware va ieși cu logo-ul Spotify Connect ștampilat pe acesta. De asemenea, transferul redării de la un dispozitiv la altul are și alte avantaje: în primul rând, nu mai ștergeți partidul la o oprire, deoarece trebuie să răspundeți la un apel telefonic. Doar transferați responsabilitățile de redare către un alt dispozitiv și luați-vă apelul. De asemenea, oricine este conectat la rețeaua Wi-Fi a unei case poate folosi funcția respectivă, permițând vizitatorilor să joace DJ-ul pentru o perioadă de timp.

Tu ce crezi? V-ați cumpăra echipament nou pentru a utiliza Spotify Connect, sau ați putea folosi cât mai curând Bluetooth sau Airplay?