Restaurantul spaniol hackează o presă de tip sandwich pentru a coace înghețată "caldă". Spune ce? - Smart Home - 2019

Brian McGinty Karatbars Gold Review December 2016 Global Gold Bullion Brian McGinty (Mai 2019).

Anonim

Inghetata este bună în orice moment al anului, dar este deosebit de răcoritoare atunci când vă duceți în interior și departe de căldura vărsată de vară, până la un tratament rece rece. Deci, de ce un restaurant ar decide că înghețata "caldă" este un element de meniu de geniu? Pentru că este.

Înainte de a deveni prea confuz, nu este înghețata care devine de fapt fierbinte. El Celler de Can Roca, un restaurant cu sediul în Catalonia, Spania, a reconfigurat o presă de tip sandviș, pentru a putea coace în grămezi proaspete de brioșe cu înghețată înăuntru. Apelând mașina la Oxymoron Maker II, tot ce trebuie să faceți este să luați înghețată (și orice alte umpluturi doriți) între două bucăți de aluat. Sandwich-ul brut este așezat apoi în interiorul mașinii timp de câteva secunde pentru a găti bine aluatul și rezultatul este o singură bucată de pâine cu o surpriză delicioasă rece înăuntru. Ia asta, fizica.

Proiectat de artistul Andreu Carulla, mașina este fabricată din placaj din oțel inoxidabil și din bambus, realizat special pentru a coace doar porțiunea personală perfectă a brioșei de înghețată. "Contrastul … este o experiență destul de mare", scrie el. "Merită să degustăm!"

Oxymoron Maker II, așa cum indică Carulla în nume, este a doua ediție a acestui dispozitiv. Noua versiune are o iluminare mai bună a LED-urilor pentru a indica sau deconecta, și un sistem de răcire pentru a menține aparatul mult prea fierbinte și pentru a topi înghețata prea curând. Din păcate, mașina nu este de vânzare, deoarece El Celler de Can Roca dorește să facă acest articol din meniu exclusiv.

Pentru cei care nu vor avea șansa de a zbura spre Catalonia în viitorul apropiat, există întotdeauna înghețată prăjită generos găsită în diferite restaurante și târguri de stat. Dacă doriți să vă hackați propria versiune la domiciliu, cu toate acestea, vă recomandăm să tăiați felii de pâine, să împărțiți zona de mijloc pentru o bucată de înghețată și să vă puneți la dispoziție o presă tip sandviș obișnuită. Nu putem promite că bucătăria de înghețată nu va pătrunde pretutindeni înainte de terminarea gătirii, dar nu poate face rău pentru a da o lovitură de dragul lipsei.