Sony dorește să vă facă să cânte MP3-urile cu o suită de unelte audio digitale de ultimă generație - Home Theater - 2019

ZEITGEIST: MOVING FORWARD | OFFICIAL RELEASE | 2011 (Mai 2019).

Anonim

Unii spun că MP3-ul a distrus muzica. Alții spun că a salvat-o. Indiferent de poziția dvs., adevărul este că portabilitatea fișierelor de muzică digitală a transformat modul în care ascultăm muzica pentru totdeauna. Din nefericire, atunci când portabilitatea a devenit o prioritate, calitatea sunetului a fost revărsată în toaletă. Dar atunci a fost și asta este acum. Ceea ce făcea odată o portabilitate ridicată și o capacitate de stocare de înaltă calitate reciprocă - se apropie acum de cele două. Depozitul de volum mare este ieftin acum, deci nu mai există nici o scuză pentru a cânta în jurul valorii de muzică înfricoșătoare. Tot ce aveam nevoie era un producător major care să aducă muzică de înaltă rezoluție maselor. Și se pare că ar putea fi doar Sony.

Sony ne-a adus Walkman-ul, apoi discul. Apoi … ei bine, Apple a mers și a cucerit lumea muzicii portabile. Dar acum Sony se întoarce cu o întreagă suită de produse audio de înaltă rezoluție și, în timp ce nici una dintre ele nu este proiectată în jurul portabilității - totuși - eforturile companiei de a aduce muzică de înaltă rezoluție maselor ar putea să plătească doar dividende pe piața muzicii portabile drumul. Iată ce a anunțat Sony astăzi, ca parte a conferinței IFA 2013 din Berlin, Germania.

HAP-Z1ES Hi-Res HDD Music Player - $ 1, în argint

Ca parte a liniei ES Sony, HAP-Z1ES este crema noii culturi audio de înaltă rezoluție a Sony. În esență, un player muzical HDD, această componentă este proiectată pentru a stoca toată muzica dvs. - orice tip de fișier, de la 128k MP3 la 192kHz / 24 biți FLAC la 5.6 DSD - și redați-l prin sistemul dvs. audio folosind un convertor audio digital premium pentru a rezolva toate detaliile și dinamica conținute în fișierele audio de înaltă rezoluție. Pentru fișierele pierdute, player-ul include un "motor DSD Re-mastering" pentru a converti și îmbunătăți aproape orice fișiere muzicale la calitatea DSD (5.6M) (similară cu cea a unui SACD). Playerul vine cu o unitate de hard disk de 1TB încorporată și se spune că are o calitate superioară, cu un filtru Analog FIR, oscilator de zgomot cu cristal lichid cu fază mică și transformatoare gemene cu capacitate mare la bord.

Sony vă anunță software-ul HAP Music Transfer ca o sincronizare simplă, automată cu PC sau Mac pentru a importa și a stoca fișiere muzicale. Software-ul poate fi controlat folosind o aplicație gratuită HDD Audio Remote disponibilă atât pentru dispozitive mobile Android cât și pentru dispozitive mobile iOS.

HAP-S1 Sistem de redare a muzicii Hi-Res - $ în negru sau în argint

În timp ce HAP-Z1ES este proiectat să funcționeze cu un sistem audio existent, acest HAP-S1 este proiectat să fie o soluție audio de înaltă rezoluție cu o singură cutie. Înarmat cu un amplificator de clasa A / B de 80 wați și un hard disk de 500 GB, acest player are nevoie doar de difuzoare pentru a concura pachetul (și Sony a acoperit acest lucru.) Deși acest lucru nu este menționat ca o componentă premium ES, cea mai mare parte a bunurilor găsite în jucătorul menționat mai sus și dispune de un ecran LCD, pe lângă compatibilitatea cu aplicația Sony HDD Audio Remote.

UDA-1 USB Hi-Res sistem DAC pentru PC Audio - 799 dolari în argint

Pentru cei care ar prefera să ofere o soluție de desktop premium și folosesc computerul ca server de muzică, Sony oferă DAC USB UDA-1. Spre deosebire de multe dispozitive DAC USB, această piesă include un amplificator de 40 de wați pentru a conduce o pereche de difuzoare desktop. Ca și verișorii săi de muzică de vârf, această piesă va procesa fișiere de calitate redusă prin intermediul tehnologiei Sony Digital Enhancement Engine (DSEE) pentru o calitate mai bună a sunetului. Sony spune că UDA-1 este compatibil cu aproape toate playerele muzicale prin conectorul său asincron USB, dar suportă și intrări coaxiale, optice și analogice.

Difuzoarele SS-HA1 și SS-HA3 - respectiv 599 $ și 349 $

Pentru a compliment HAP-S1 și UDA-1, Sony spune că a acordat aceste difuzoare în mod special pentru a se potrivi cu aceste componente. Detaliile acestor difuzoare sunt limitate în acest moment, altele decât unele nume de marketing fanteziste pentru tweetere și dulapuri. Dar, ne putem aștepta să le ascultăm în această toamnă.