Sony Xperia Tablet Z nu este de vânzare? Puneți un termometru din carne în el! - Smart Home - 2019

Cum puteți trece de contul de Google cu ajutorul aplicației SideSync! (Mai 2019).

Anonim

Știți cum este, pregătiți o masă în bucătărie utilizând o rețetă online, iar ecranul de pe tabletă se termină acoperit cu aceleași ingrediente care au intrat în pot. Scoaterea acestora poate fi enervantă, așa cum rareori o puteți lipi sub robinet. Sony vă simte durerea și a venit cu o soluție, Xperia Tablet Z: Kitchen Edition.

Îi place deja Xperia Tablet Z, un performant puternic înfășurat într-un corp super-elegant, iar acest spin-off are o mulțime de sens, grație uneia dintre caracteristicile sale cheie. Tablet Z este rezistent la apă, indiferent de cât de mult merge împotriva instinctelor tale, va supraviețui cu fericire unui dunking pentru a elimina toate murdăriile. Închideți toate porturile și Sony spune că va fi bine la o adâncime de trei picioare și o durată de 30 de minute. Mai mult decât suficient pentru a elimina toate urmele de lapte vărsat. De asemenea, Sony a imbunătățit șasiul din bucătăria Edition prin consolidarea panoului din spate cu fibră de carbon.

Inclus în Bucătărie Edition este un termometru iGrill Bluetooth special conceput pentru măsurarea temperaturii cărnii, pe care o returnează într-o aplicație instalată pe tabletă. Se va trimite chiar și o notificare atunci când temperatura specificată a fost atinsă și este eficientă până la 200 de picioare. Pentru a vă asigura că tableta este întotdeauna în unghi drept, este inclus și un suport pliabil.

În cele din urmă, Sony a instalat o gamă largă de aplicații potrivite pentru bucătarul dornic, de la Big Oven, Evernote Food, Out of Milk (un producător de listă de cumpărături la îndemână) și Food Planner Pro, la o selecție de 260 de rețete internaționale complete - la ghidurile video.

Altfel, comprimatul Sony este identic cu modelul aprobat fără bucătărie, ceea ce înseamnă că are un ecran de 10, 1 inch cu o rezoluție de 1920 x 1200 pixeli, un procesor Quad-core Snapdragon S4, 2GB de memorie RAM și Android 4.1 Jelly Bean. Dacă toate astea sună exact ceea ce căutați pentru a vă ajuta să vă bucurați de gătit, Sony vă va vinde tableta albă de 32 GB pentru 650 de dolari și ar trebui să fie disponibilă foarte curând prin magazinul Web propriu al Sony.

Anunțul pentru Xperia Tablet Z: Kitchen Edition vine la doar câteva zile după lansarea modelului 4G LTE în SUA.