Sony rupe rang prin fuziunea 4K și OLED, lansând superphone-ul Xperia Z. - Home Theater - 2019

Roswell Incident: Department of Defense Interviews - Gerald Anderson / Glenn Dennis (Mai 2019).

Anonim

Știam că mergem în CES că tehnologiile 4K și OLED ar conta foarte mult în anunțurile din acest an, iar până acum producătorii majori nu au dezamăgit. După ce LG și Samsung au deschis ziua cu modele care reprezintă ambele tehnologii, Sony a urmat un costum la Centrul de Convenții Las Vegas, cu propriile sale caracteristici unice, plus o mulțime de produse în aproape orice altă categorie, stilul Sony. Iată rapidul.

televizoare

În timp ce LG și Samsung s-au potrivit cu modele similare OLED de 55 de inci, destinate producției în viitorul apropiat, Sony a rupt clasamentul și a arătat un prototip extrem de atrăgător, care susține ambele. Super TV-ul Sony măsoară 56 de inchi și, în mod esențial, are atât o tehnologie de afișare OLED, cât și o rezoluție de 4K - un uimitor 3, 840 x 2, 160 de pixeli.

Pentru cei mai puțin mulțumiți de vis și conținut mai mult de cumpărat, Sony va profita de asemenea de rolul său semnificativ în producția de filme pentru a debuta un serviciu de distribuție a conținutului de 4K în această vară, ajutând la eliminarea lipsei actuale de conținut 4K nativ, Televiziunea este prezentată în emisiunea din acest an. Desigur, vă puteți aștepta și la televizoarele noi de 4K care să însoțească conținutul - seria X900A de 55 și 65 inci.

Mobil

Verificați opinia noastră despre smartphone-ul Sony Xperia Z.

În timp ce CES 2013 sa dovedit a fi un spectacol uscat pentru telefoanele inteligente, Sony a început să aștepte Mobile World Congress debând pe Xperia Z luni - un dispozitiv cu o masivă afișare de 5 inci și 1080p. Alte caracteristici includ un ecran de sticlă de la marginea la margine, un design rezistent la scurgere și o cameră spate de 13 megapixeli.

Pentru cei care iubesc să se ducă cu un comprimat sau un smartphone în timp ce se uită la televizor, Sony a lansat de asemenea noua aplicație SideView, care se conectează la televizoarele Sony și la playerele Blu-ray, pentru a afișa informații suplimentare despre conținutul pe care-l vizionați.

Camere foto

Adăugările camerei Sony în acest an au fost mai puțin agresive decât în ​​alte categorii, dar în nici un caz nu au stagnat. Cyber-shot DSC-HX80 de 199 dolari a fost un standout clar, oferind capabilități Wi-Fi încorporate, cu un preț accesibil, într-o imagine aparentă peste arcul Samsung. Compania a debutat, de asemenea, robust TF1, zoom-ul mare H200, și două modele bugetare sub $ 150.

calculatoare

Ca și selecția de camere, computerele au ocupat un loc în spate la CES 2013, dar Sony a prezentat noul T15 Ultrabook, care are un afișaj de 10 inchi de 10 inci, cu multitouch cu 10 degete. De asemenea, Sony vinde T14 cu un touchscreen opțional acum și va vinde hibridul alunecător Duo 11 în argint, pe lângă negru.