Songbird să-și închidă ușa cuștii pe 29 iunie - Home Theater - 2019

Vitas - God, how I love! (Mai 2019).

Anonim


În acoperirea noastră a lumii de sunet de înaltă rezoluție, am aruncat o privire asupra muzicii player și motor de descoperire, Songbird. Playerul a acceptat aproape orice format de fișier audio și a fost un campion de livrare audio de înaltă calitate. Din pacate, se pare ca Songbird si-a incheiat sfarsitul.

În timpul unui interviu cu Digital Trends, CEO-ul Songbird, Eric Wittman, a fost prezentat despre sprijinul acordat de Songbird pentru un sunet de înaltă rezoluție și despre cum speră să ofere suport pentru formatul de fișier FLAC pe dispozitivele mobile în această primăvară. În timpul conversației noastre, Wittman a discutat, de asemenea, lumea aglomerată a serviciilor audio streaming și modul în care noi jucători, cum ar fi Daisy, Apple iRadio, Google și Twitter, urmau să afecteze piața.

Songbird ne-a informat în această după-amiază că va înceta operațiunile de afaceri pe 29 iunie 2013. Un plan de a vinde compania a căzut în ultimul moment și acesta este rezultatul. Într-o declarație, Wittman a spus: "Așa cum spunea prietenul nostru Kenny Rogers, trebuie să știi când să le ții și să le dai jos".

Wittman continuă să mulțumească milioane de utilizatori care au sprijinit Songbird de la lansarea sa în 2007, apoi anunță sfârșitul său: "Din păcate, compania ne-a găsit în imposibilitatea de a finanța alte operațiuni de afaceri și, din 29 iunie 2013, toate operațiunile Songbird și asociate serviciile vor fi întrerupte. "

În absența Songbird, Wittman recomandă un media player alternativ open-source desktop, Nightingale, care este construit pe Songbird.