O eroare de securitate a toaletei inteligente ar putea duce la surprize urâte pentru utilizatori - Smart Home - 2019

3000+ Common English Words with British Pronunciation (Mai 2019).

Anonim

Probabil este corect să spun că cel mai rău lucru care se poate întâmpla în timp ce vă aflați pe toaletă care trece prin mișcări este să descoperiți că nu există hârtie în suport în momentul în care ajungeți să ajungeți la el. Dacă soluția este un strigăt disperat de ajutor, o batistă ciudată la dulap pentru o nouă rulare sau folosirea creativă a unuia dintre șosete, poate ajunge la o combinație a locației și a personalității dvs., dar, din fericire, este o problemă care poate fi, de obicei, să depășească fără prea multă dificultate, dacă nu o mică jena.

Cu toate acestea, se pare că proprietarii unei toalete Satis high-tech de la LIXIL au acum de ce să vă faceți griji. Vezi tu, în conformitate cu firma de securitate software Trustwave, toaleta inteligentă super-avansată poate fi hacked. Asta-i drept, atacatorii rău intenționați ar putea prelua controlul asupra tăietorului tău de ultimă oră și să-l facă să facă aproape orice și eventual în momentele cele mai incomode.

Potrivit lui Daniel Crowley de la Trustwave, vulnerabilitatea de securitate este însoțită de aplicația My Satis Android, care comunica cu toaleta prin Bluetooth, permițând utilizatorului să-și folosească diferite funcții utilizând un telefon sau o tabletă.

"Aplicația My Satis Android are un cod PIN cu codificări greu de 0000", a explicat Crowley. "Ca atare, orice persoană care utilizează aplicația poate controla orice toaletă Satis".

Toți hackerii

Aceasta înseamnă că hackerul de toaletă rău intenționat (oare există într-adevăr o astfel de persoană?) Ar putea provoca spălarea în mod repetat a toaletei, ceea ce ar duce la creșterea consumului de apă și, prin urmare, la costul utilităților proprietarului.

De asemenea, aceștia puteau prelua controlul capacului unității, făcându-l să se deschidă și închidă în mod neașteptat și în mod repetat, distragându-vă astfel de munca importantă în mână.

Funcția de uscare a aerului pentru căruciorul dvs. ar putea fi activată și fără avertisment, dar poate cel mai rău dintre toate, caracteristica bideului cu jet de apă posterioară ar putea da naștere la acțiune doar atunci când vă așteptați cel mai puțin, o situație care, așa cum Crowley spune el, ar putea cauza "disconfort sau suferință" utilizatorului. Aș sugera ambele.

Toaleta high-end japoneză, care joacă și muzică și deodorizează baia, încorporează o acțiune complet automată de spălare, un scaun încălzit, o caracteristică de masaj (nu întreba) și "lumină moale".

Raportul de securitate al Trustwave arată că a contactat producătorul cu privire la vulnerabilitate în trei ocazii, dar până acum nu a auzit nimic înapoi.