Siri pentru casa inteligentă, întâlniți asistentul de voce Wi-Fi elegant - Smart Home - 2019

2013-08-31 (P2of2) Appreciate the Gift of Spiritual Life (Mai 2019).

Anonim

Deja depășind 50% din obiectivul de finanțare de 40.000 dolari pe Kickstarter în prima zi, ivee Sleek este un dispozitiv Wi-Fi conectat, proiectat pentru a oferi control vocal pentru sarcini comune într-o casă inteligentă. Făcând dincolo de gama de ceasuri alarme cu activarea vocii, Ivee Sleek se poate conecta la dispozitivele inteligente din interiorul casei, cum ar fi un termostat Nest sau o încuietoare de ușă Lockitron. În loc să accesați o aplicație pe telefonul smartphone sau pe tabletă pentru a controla funcțiile casei, ați folosi pur și simplu o comandă vocală pentru a schimba temperatura sau pentru a opri toate luminile din casă.

În plus față de asigurarea controlului vocal pentru dispozitivele inteligente din interiorul casei, ivee Sleek acționează și ca asistent personal similar cu Siri pe iPhone. Ivee Sleek vă poate spune despre condițiile meteorologice curente, vă recomandăm să părăsiți devreme pentru a lucra din cauza unui accident raportat pe șosea, să oferiți până la prețul acțiunilor pe minut și chiar să vă dorească o zi de naștere fericită. În plus, utilizatorii pot seta mementouri mai târziu în cursul zilei, precum și alarme. În interfața de administrare, utilizatorul poate adăuga numărul de telefon mobil pentru a primi notificări text pentru acele mementouri.

Dacă ivee Elegant este mutat în dormitor, poate fi folosit și ca un ceas deșteptător tradițional cu afișaj LCD. În plus față de furnizarea de radio FM pentru muzică, ivee Sleek poate reda sunete relaxante care vă vor ajuta să adormiți ca valurile constante ale unui ocean. De asemenea, util pentru copii, ivee Elegant poate citi povestea de dormit cu voce tare în timp ce adormesc.

Pentru a transmite o comandă vocală către ivee Elegant, utilizatorul mai întâi spune "Hello ivee" pentru a asculta vocea utilizatorului. Matricea microfonului din dispozitiv vă permite să opriți zgomotul ambiental din zonă și să vă concentrați asupra vocii utilizatorului până la 15 metri distanță. Există, de asemenea, senzori de lumină și temperatură în hardware pentru a lua notă de lumina ambientală din apropiere, precum și de temperatura curentă în cameră. În interior, hardware-ul include un procesor ARM9 de 400 MHz, 128MB de memorie RAM, o memorie flash de 256MB, un difuzor de 45mm, un ecran LCD de 4.3 "și o conectivitate Wi-Fi b / g 802.11. Conexiune USB pentru încărcarea bateriei.

Pe măsură ce mai mulți oameni încep să utilizeze ivee Sleek, echipa de dezvoltare va fi capabilă să facă dispozitivul mai inteligent în timp. Pe lângă termostatele inteligente, încuietorile și luminile, dispozitivul ivee Sleek va putea controla aspiratoarele inteligente, cântarele, jaluzelele, prizele, pedometrele și monitoarele de sănătate. În ceea ce privește prețul, dispozitivul va vinde cu amănuntul în cele din urmă pentru 199 USD, dar prețul actual pentru susținătorii Kickstarter devreme este de 179 USD. Presupunând că proiectul este finanțat puternic, echipa va lucra la funcționalități suplimentare la lansare, inclusiv filme, radio pe Internet și o funcție de calendar.

Potrivit proiectului proiectului Kickstarter, echipa își propune un interval de timp de patru luni pentru a lansa primul pachet de dispozitive ivee Elegant, care se îndreaptă către susținători până în octombrie 2013. Ca și în cazul tuturor proiectelor de la Kickstarter, întârzieri în lansarea unui nou produs. Cu toate acestea, este posibil ca acest lucru să nu fie o problemă cu aspectul ivee Sleek, datorită istoricului companiei, cu producerea unei linii de produs similare.