Sharp deschide CEWeek, dezvăluie televizorul UltraHD 4K cu certificare THX de 8 000 USD - Home Theater - 2019

Our Miss Brooks: Magazine Articles / Cow in the Closet / Takes Over Spring Garden / Orphan Twins (Mai 2019).

Anonim

Astăzi, Sharp a dezvăluit ce este facturarea ca fiind primul THX-certificat 4K Ultra HD, LC-70UD1, datorat rafturilor lovite cândva în luna august pentru $ 8, 000.

CEWeek a început în New York în această dimineață, în timp ce Sharp a luat o etapă centrală pentru a anunța ce a fost bâzâit ca următorul mare lucru în TV. După cum se dovedește, ultimul Sharp nu se mândrește cu o dimensiune a ecranului aproape la fel de mare ca și unele dintre televizoarele sale existente, dar noul set este remarcabil deoarece ar putea servi drept un avertisment pentru prețul pe care îl vom vedea pe 4K Ultra HD Televizoare în viitorul apropiat.

Potrivit contribuitorilor pentru tendințele digitale, Ian White, compania a înfruntat capacitățile avansate de upscaling ale televiziunii, o importanță considerabilă pentru performanță, deoarece conținutul 4K rămâne rar. Ca televizor cu LED-uri certificat THX, noul set a demonstrat că îndeplinește standardele stricte de performanță ale organizației. Televizorul are, de asemenea, un sistem audio cu șase difuzoare, care include subwoofere duale pentru a ajuta la creșterea frecvenței reduse.

Până în prezent, cele mai multe televizoare de înaltă performanță, de înaltă performanță, de 4K Ultra HD, au venit în dimensiuni cuprinse între 80 și 85 de centimetri, la prețuri între 20 000 - 40 000 de dolari. Cu toate că Sharp este considerabil mai mic, 70 de centimetri la $ 8, 000 și este în mod semnificativ mai puțin costisitor decât am văzut de la orice alt producător de televizoare premium 4K Ultra HD al producătorului de televizoare, cu excepția celor de la Sony de 65 de inchi care vin la 7 000 $.

Vom avea mai multe detalii despre acest ultim efort făcut de Sharp, care va veni astăzi mai târziu. Stick cu tendințele digitale pentru acoperirea continuă de la podeaua show-ului CEWeek.