Segway lite? "Winglet" de la Toyota își propune să ne transforme în grăsimile de tip Wall-E cu roți - Emerging Tech - 2019

Segway MiniLite Review (Mai 2019).

Anonim

Tone de invenții nebune vin din Japonia Inc. în fiecare an. Heck, în fiecare săptămână. Unele sunt minunate (transformă-ți plasticul în ulei!), Unii, ca și Winglet, ne fac să ne crăpăm puțin. N-am mai văzut asta înainte?

O înțelegem: orașele japoneze, în special cele mari ca Tokyo, sunt nebuni aglomerate. Majoritatea oamenilor nu conduc autoturisme, folosesc sistemul de trenuri eficient și adesea aglomerat prin claustrofobie. Odată ce se retrag din trenuri, se plimbă sau se duc cu bicicleta acasă la casele lor claustrofobice mici.

Văzând acest joc de tren uman Tetris jucat în persoană, evident că nu există nici un spațiu în trenuri pentru o mașină de mobilitate personală cu dimensiuni Segway, așa că dacă te-ai săturat să mergi de la oprirea fluierului la foaier, ce să faci? Aripioară. Este mic, pliabil, mai rapid decât mersul și chiar destul de răcoros, într-un mod extrem de nerd. Inițial văzute ca prototipuri în 2008, ele se află în prezent în procese publice.

Dar vă rog, Japonia, nu o faceți. Continuă să mergi. Nu te întorci în asta. Nu te vei ierta niciodată. Doar cumpărați pantofi confortabili, chiar și cei cu tehnologie. Am văzut foarte puțini cetățeni japonezi supraponderali în timp ce eram acolo, probabil pentru că toată lumea mergea sau mergea cu bicicleta, nu Wingleting. Nu întoarceți Japonia în insula Axiom.

Înțeleg că Winglet face parte dintr-o schemă de mobilitate mai mare pentru persoanele în mișcare. Avioane, trenuri, automobile, motociclete, biciclete, skateboard-uri și scutere împinse înțeleg. Segways / Winglets pentru cei care nu pot merge sau plimbare Înțeleg. Dar dacă puteți pune un picior în fața celuilalt, așa cum au făcut oamenii pentru a se menține în stare și în mișcare de milenii, cred că este o abilitate bună pe care ar trebui să o păstrăm și să o consolidăm. Gândește-te la copii.

În plus, acest lucru Winglet este doar un alt pas către împuternicirea supraviețuitorilor robotilor mobili, ceea ce este și cealaltă nebunie pe care Japonia ar trebui probabil să o oprească.