Samsung se alătură bucătarilor cu stea Michelin pentru a merge după piața aparatelor de uz casnic - Smart Home - 2019

NOUL MEU SAMSUNG GALAXY S8 - UNBOXING (Mai 2019).

Anonim

În timp ce știm cu toții Samsung pentru supremația sa pe piața smartphone-urilor și ca producător de frunte pentru sistemele home theatre, faptul că produce o mulțime de alte produse electronice poate fi uneori uitat.

Într-un efort de a se asigura că toată lumea ajunge să audă și despre gama de aparate de uz casnic, gigantul coreean de tehnologie miercuri a preluat ceea ce a numit-o "inițiativă culinară globală" care implică bucătari-șefi de la Michelin care vor colabora cu Designeri și ingineri de la Samsung pentru a crea noua generație de aparate de uz casnic de ultimă generație.

"Acești lideri din comunitatea culinară internațională vor servi ca ambasadori și consultanți pentru Samsung, oferind contribuții la designul produselor și inovarea tehnologică, precum și inspirația pentru bucătari de acasă", a spus Samsung într-o declarație.

Pentru a lansa inițiativa Club des Chefs, compania a prezentat miercuri noaptea unii dintre bucătarii implicați - printre care Michele Troigros (Maison Troisgros din Roanne, Franța), Eric Trochon (Semila în Paris), Chritopher Kostow (The Meadowood in Napa Valley ) și Frank Castronovo și Frank Falcinelli (Frankies Sputino din New York) - la un eveniment special din cartierul SoHo din Manhattan.

Reuniunea a avut loc în Samsung House, un spațiu temporar conceput pentru a arăta gama actuală de produse originale ale companiei. Showroom-ul, sau cum preferă Samsung să o numească, "o locație cu un mediu de locuit personalizat și proiectat frumos", își va deschide porțile în public în acest weekend, dacă vrei să renunți.

Acestea includ noul și destul de greu numit "Frigider cu uși franceză cu patru uși", care încorporează un distribuitor automat de apă spumante alimentat de SodaStream - o "industrie în primul rând", potrivit Samsung.

Samsung, astăzi una dintre cele mai mari companii de tehnologie de pe planetă, are o intenție clară de a se anunța în sectorul aparatelor de uz casnic deoarece încearcă să reproducă succesul pe care îl are în prezent pe alte piețe.

Primele produse Club des Chefs ar putea să lovească magazinele în 2014, a spus Samsung.