Ambițiosul player multimedia Smart Media al Samsung se îndreaptă în față după ce a bătut birocrația FCC - Home Theater - 2019

The Real Don Draper From 'Mad Men'? (Mai 2019).

Anonim

Netflix, Amazon Instant, PBS și ESPN dintr-o cutie magică? Acesta este planul Samsung cu noul Smart Media Player, un set-top box care va permite utilizatorilor să acceseze aplicații video de tip over-the-top (OTT) precum Netflix și Hulu și servicii de cablu digital de la o singură unitate. Raportat de Multichannel News, dispozitivul a primit doar o derogare de la FCC pentru a evita cerința unui tuner analogic, aparent blocaj final pentru lansarea lui slated cândva în timpul sezonului de sărbătoare din acest an. Dacă se întâmplă acest lucru, ar putea pune o lovitură serioasă în vânzările de cutii OTT, cum ar fi Rokus și Apple TV. De asemenea, va fi o lovitură de stat împotriva companiilor de cablu, care adună venituri mari din vânzarea de cutii de cablu către abonați.

Vestea este doar cea mai recentă lovitură de stat din partea companiei Samsung pentru supremația OTT, după mișcări recente, cum ar fi achiziționarea ei de Boxee, probabil pentru a-și raționaliza serviciile media, aplicații și hardware. Samsung a susținut că prevederea de îmbătrânire a FCC care necesită o capacitate analogică pentru toate dispozitivele de cablu va aduce constrângeri inutile asupra cerințelor de alimentare și a prețurilor pentru noua sa casetă, iar în numele concurenței, FCC a recunoscut.

De acum, se pare că caseta nu va putea accesa serviciile Video On Demand oferite direct de la furnizorii de cablu, însă Samsung a intermediat deja tranzacții cu mai mulți operatori de sistem (MSOs), cum ar fi Time Warner Cable și Comcast, pentru a oferi conținut VOD achiziționat Smart TV-uri, care ar putea permite companiei să parcheze serviciile în noua cutie.

O altă revelație interesantă dezvăluită în concesiunea FCC este lipsa unui sistem DVR de la bord, cum ar fi cele găsite în cutiile TiVo și alți furnizori de cutii de cablu cu amănuntul, care indică includerea probabilă a unui sistem DVR de serviciu în cloud. Începând cu luna iulie, Samsung a închis sistemul DVR de tip "cloud", după ce a cumpărat compania, ar putea face parte dintr-un plan de implementare a unei versiuni rebranded a serviciului pentru dispozitivul său nou apreciat odată ce acesta ajunge pe străzi, permițând clienților să salveze emisiunile preferate în colțul Samsung din spațiul cibernetic.

Prețul și data exactă de lansare pentru noua cutie sunt încă necunoscute încă. Dar, cu giganți din toate părțile stratosferei tehnologice care se luptă pentru dominare în piața set-top box-ului, se pare că este un moment bun pentru a fi un cartof canapea. Care set-top box-ul ți-a prins ochiul? Ideea serviciilor de cablu digitale și a televizoarelor Internet pe un singur dispozitiv sună atrăgătoare?