Samsung a vândut acum OLED curbă de 55 de inchi în Coreea de Sud pentru 13.000 de dolari - Home Theater - 2019

Calling All Cars: The Wicked Flea / The Squealing Rat / 26th Wife / The Teardrop Charm (Mai 2019).

Anonim

La începutul zilei de astăzi, în Coreea de Sud, Samsung a anunțat că televizorul său OLED curbat de 55 de inci este disponibil pentru prețul destul de ridicat de 15 milioane de dolari câștigat în coreeană sau aproximativ 13 000 de dolari SUA. Anunțul vine mai puțin de două luni după ce LG a atras prețul la prețuri similare -inch model a fost disponibil. Deci, ce înseamnă asta pentru cei din afara Coreei?

Având în vedere că nici Samsung, nici LG nu și-au adus stațiile de televiziune cu ecran plat OLED, totuși, credem că este sigur să spunem că vom aștepta un timp pentru ca versiunea curbă să-și facă drumul aici. Am fost tachinați cu o privire mai atentă la televizorul LG OLED din iulie anul trecut în Moncao, unde LG părea optimist că va fi disponibil în curând în Statele Unite. Apoi, la CES 2013, LG a anunțat că OLED-ul va fi transportat în SUA până în martie. Și în timp ce Samsung a fost puțin mai puțin specific cu noi în ceea ce privește momentul în care am putea vedea că OLED-ul său a venit în acest fel, se pare că încă "testează apele" din Coreea înainte de a permite televizoarelor sale OLED să își facă debutul pe piața americană.

În timp ce acest lucru se poate simți dezamăgitor pentru cei dintre noi salivând dincolo de ocean, așteptarea poate fi de fapt un lucru bun. Producția OLED s-a dovedit a fi dificilă atât pentru Samsung, cât și pentru LG, și sperăm că, odată ce tehnologia își va face drumul aici, va face o prezentare puternică.

Tehnologia OLED utilizează materiale organice care generează lumină atunci când sunt încărcate cu energie electrică. Rezultatul este o imagine uimitoare cu negru absolut și strălucire incredibilă. Un alt avantaj al OLED-ului este că acesta poate fi utilizat în extrem de subțiri și, așa cum se vede cu afișajele curbate, panouri flexibile. Beneficiul designului curbat este menit a fi o experiență "asemănătoare IMAX", în care fețele imaginii sunt echidistant față de ochii privitorilor ca centru al imaginii. Efectul de înfășurare este destinat să fie mai degrabă imersiv.