Vânzarea este moartă! Iată de ce televizoarele costă la fel la fiecare comerciant cu amănuntul acum - Home Theater - 2019

Cea mai Mare Avertizare a Lui Dumnezeu- Noua Ordine Mondiala–Semnul Fiarei (Mai 2019).

Anonim

Ori de câte ori tatăl meu ar fi considerat o achiziție majoră de electronică, ar fi luat la anunțurile din ziarul de duminică. Ar putea dura săptămâni de amestecare prin paginile respective, dar în cele din urmă ar fi observat ceea ce căuta în vânzare. Următorul lucru pe care l-am cunoscut, am fost să mergem în mașină și să plecăm la magazin pentru a ne ridica noua jucărie, fie că este vorba despre un computer, un stereo sau un televizor.

… televizorul premium pe care îl căutați va fi același preț oriunde îl veți găsi …

Desigur, multe au schimbat de atunci. Cei mai mulți oameni în aceste zile își păstrează ochii descuiați pentru cele mai bune oferte online, indiferent dacă cumpără magazine locale sau "e-tailers", cum ar fi Amazon. Dar asta nu sa schimbat. Ziua "vânzării" așa cum o cunoaștem acum se termină pentru televiziuni.

Ai asteptat ca noul televizor LED nou sa scada cateva sute de dolari? Nu vă țineți respirația. În cele din urmă va scădea prețul, dar nu la discreția comerciantului. Și nu vă deranjați nici de comparații de prețuri; televizorul premium pe care îl cauți va fi același preț oriunde îl găsești (și dacă nu este, cauzează îngrijorare). Poți să mulțumești ceva numit Politică unică de stabilire a prețurilor, sau UPP pe scurt. Iată tot ce trebuie să știți despre asta.

Cum funcționează UPP?

Atunci când producătorii de televiziune își livrează noile televizoare premium către dealeri, aceștia fac acest lucru în baza unui acord conform căruia televizorul nu va fi vândut pentru mai puțin de un preț specificat. Dacă un dealer decide să ignore această prevedere, aceștia riscă să fie suspendați sau chiar să-și piardă dreptul de a vinde total televizoarele producătorului respectiv. Cu alte cuvinte: Dealerii sunt foarte motivați să respecte acordul.

Obișnuia să fie faptul că producătorii au solicitat doar contracte minime de prețuri anunțate (MAP), dar, în cele din urmă, comercianții cu amănuntul au dat seama cum să lucreze în jurul prețului MAP; de aceea, uneori, trebuie să adăugați un articol în coșul dvs. și să vă plimbați la jumătatea procesului de plată pentru a vedea ce veți plăti pentru el.

Ce televizoare fac UPP afectează?

În prezent, Sony, Sharp, Samsung, LG și Toshiba au acum un fel de UPP în loc. Panasonic este singurul producător de nivel 1 care nu mai are. De la acești producători, vă puteți aștepta ca toate televizoarele de nivel mediu să fie supuse condițiilor de tarifare. Marca de nivel 2, cum ar fi Vizio (care încetinește, dar cu siguranță se încadrează în categoria de categoria 1) și mărcile de nivel 3 cum ar fi Westinghouse sau marca Best Buy, Insignia, nu utilizează programe UPP.

Când sa întâmplat acest lucru?

Samsung și Sony au dat dovadă de implementarea UPP în februarie 2012. De atunci, LG, Sharp și Toshiba au sărit și la bord. Din moment ce UPP este relativ nou, probabil că acesta este primul an, cumpărătorii vor lua notă en masse.

De ce fac asta?

Producătorii susțin că există mai multe motive pentru care UPP are sens. Unul se învârte în jurul nivelului abrupt al eroziunii prețurilor, care a avut loc în ultimii ani. "Cursa spre fund", așa cum se numește adesea, a avut un efect asupra marjelor dealer-ului, iar acest lucru ajută la redresarea oarecare din această marjă.

Celălalt motiv principal este acela că acesta ajustează terenul de joc pentru comercianții cu amănuntul și cărămizile. Oamenii au mai puține șanse să folosească showroom-urile de cărămidă doar pentru audiția unui televizor, apoi să se ducă acasă și să o comande online dacă știu că prețul va fi același în ambele cazuri.

Cum pot obține o afacere bună?

Dacă te uiți la achiziționarea unuia dintre cele mai tari modele de televiziune de astăzi, atunci singura "afacere" pe care o vei obține este cea pe care producătorii de televizoare doresc să o ai. Și deoarece vânzările TV urmează un ciclu destul de previzibil, majoritatea producătorilor ajung să scadă și să își mărească prețurile în jurul aceleiași perioade în fiecare an. Deci, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să vă familiarizați cu ciclul de stabilire a prețurilor și să îl urmăriți. Norocos pentru tine, suntem aici să ajutăm cu asta.

Producătorii sunt serios mort despre UPP și puteți paria că dealerii autorizați, de renume se joacă mingea.

Vă sugerăm să folosiți un tracker online ca camelcamelcamel.com (serios, noi nu facem acest lucru, este un loc real și este un instrument minunat) pentru a urmări creșterea și căderea oricăror modele TV pe care ați putea fi interesați să le cumpărați . Doar conectați URL-ul Amazon sau Best Buy pentru televizoarele care vă interesează, verificați istoricul de prețuri al modelului și chiar setați pentru a obține o avertizare dacă televizorul scade la un anumit preț.

Pentru a pune perspectiva asupra ciclului de stabilire a prețurilor, am urmărit modificările aduse modelelor LG 55LM6700 și Samsung UN55ES8000, ambele televizoare 3D LED Smart. Și în timp ce prețurile pentru fiecare diferă, modificările de preț și perioadele de timp erau similare.

Samsung TV a fost lansat la Best Buy la sfârșitul lunii februarie, la 3, 400 dolari. Mai puțin de o lună mai târziu, a fost deja de până la $ 2, 900. Acest preț a menținut constant pentru aproximativ două luni înainte de a vărsa încă 200 dolari la jumătatea lunii mai, $ 2, 700. Până la începutul lunii iulie, TV-ul a scăzut la 2, 500 dolari, dar că "vânzarea" a fost de scurtă durată; a revenit la 2, 700 $ doar câteva săptămâni mai târziu și a rămas astfel până la vînzările de la Black Friday și a scăzut la 2, 300 de dolari. De îndată ce sa terminat Crăciunul, acesta a revenit la 2, 500 și a rămas acolo până când restricțiile UPP au fost ridicate și prețul a scăzut în jurul valorii de 4 februarie, chiar înainte ca modelul de înlocuire urma să iasă. O privire la istoricul prețurilor Amazon arată aceeași creștere și cădere în același timp.

LG a debutat la Best Buy în martie, la 2, 100 de dolari. La începutul lunii aprilie a scăzut la 1, 800 dolari (o scadă de 500 dolari chiar din poarta, la fel ca Samsung). Televizorul a revenit în iunie la prețul inițial de 2, 100 de dolari și a păstrat constant până la sfârșitul lunii octombrie, înainte de a coborî abrupt la 1 500 $. Chiar în jurul valorii de Black Friday, a scăzut la 1 400 $ și a fost ținut la acel preț până când UPP a fost ridicat și toate pariurile au fost dezactivate în timp ce au ajuns la starea de închidere.

  • 1. Graficul graficului LG 55LM6700 prin intermediul camelcamelcamel.com
  • 2. Graficul UN55ES800 de la Samsung prin intermediul camelcamelcamel.com

O astfel de achiziție este următoarea: Nu cumpărați un televizor în prima lună de la introducere. Așteptați o lună până când va cădea. Dacă puteți aștepta mai mult, prețurile arată destul de bine la începutul lunii iunie, dar după aceea va trebui să vă mențineți în vacanță. Până când s-au încheiat sărbătorile, deja ne pregătim să vedem cele mai recente și mai mari, astfel încât acele televizoare din anii trecuți să poată avea prețuri de la rock-bottom.

Dar cum rămâne cu aceste oferte minunate pe care le văd online?

Dacă observați niște prețuri suspecte de mici la televizoarele la comercianții cu amănuntul pe care nu le cunoașteți în totalitate, există o șansă foarte bună să căutați o marcă de piață gri, o unitate renovată sau doar un comerciant fiabil. Producătorii sunt serios mort despre UPP și puteți paria că dealerii autorizați, de renume se joacă mingea.

Tu ești cu UPP?

Deci, ce credeți despre această afacere UPP? Sună ca un preț quasilegal care vă fixează sau vă apreciați că nu mai trebuie să vă uitați peste tot în oraș pentru cea mai bună afacere pe un televizor superior? Spuneți-ne ce credeți în comentariile de mai jos!