Run-n-Read elimină amețeli atunci când citesc în timp ce rulează - Emerging Tech - 2019

Words at War: It's Always Tomorrow / Borrowed Night / The Story of a Secret State (Mai 2019).

Anonim

În prezent, căutând 30.000 de dolari pentru finanțarea proiectului Dragon Innovation, gadgetul de fitness Run-n-Read permite alergătorilor de interior să citească textul pe o tabletă, în timp ce capul se bate în sus și în jos atunci când rulează pe o bandă de alergare. Conceput pentru a fi tăiat pe o bandă de sus sau pe un tricou, dispozitivul mic urmărește mișcarea corpului dvs. și oglindește această mișcare în timp real pe un dispozitiv mobil iOS sau Android ca o tabletă. În timp ce cineva în picioare încă nu ar fi capabil să citească comprimatul din cauza textului în mișcare continuă, se pare că textul este complet lipsit de alergător.

În plus față de banda de alergare, Run-n-Read poate fi utilizată atunci când se lucrează la alte mașini de gimnastică, cum ar fi o mașină eliptică, o mașină de scară sau o bicicletă staționară. În timp ce mișcarea capului pe o bicicletă staționară este minimă în comparație cu mișcarea atunci când alergați, este încă suficient să fie ușor enervant și forțați cititorul să reseta permanent poziția ochilor pe pagină. De asemenea, creatorii recomandă utilizarea dispozitivului la transportul în comun.

Pe lângă citirea cărților în timp ce lucrați, software-ul suportă și site-uri web mobile. Mai degrabă decât să trebuiască să atingeți continuu o tabletă pentru a schimba pagina în timpul citirii, Run-n-Read oferă un sistem de control al gesturilor pentru întoarcerea paginilor. Atingând Run-n-Read o dată se întoarce pagina înainte și apăsând de două ori în succesiune se întoarce o pagină.

Dispozitivul Run-n-Read realizează urmărirea mișcării și oglindirea dispozitivului utilizând un tip similar de accelerometru care se găsește într-un smartphone și un modul Bluetooth cu capacitate redusă pentru conectarea directă la dispozitivul mobil. În ceea ce privește puterea bateriei, Run-n-Read poate funcționa timp de până la douăzeci de ore într-o singură încărcare și poate fi reîncărcată cu ușurință prin USB. În timp ce nu este la fel de cuprinzător ca un tracker Fitbit, Run-n-Read colectează, de asemenea, date de fitness legate de distanțe umblate, pași și calorii arse în timpul unui antrenament.

Potrivit creatorilor programului Run-n-Read, rata de reîmprospătare dintre dispozitivul gadget și dispozitivul mobil iOS sau Android este de 60 de cadre pe secundă. Este compatibil cu dispozitive Android care utilizează Android 4.3 sau o versiune ulterioară, iPhone 4S sau mai recentă, iPad Mini, iPad a treia generație sau mai târziu și iPod Tough 5th generation sau mai târziu. În ceea ce privește designul, acesta va fi disponibil în patru culori; albastru, roz, verde și roșu.

În această etapă de dezvoltare, creatorii de Run-n-Read au un prototip de lucru și optimizează conexiunea dispozitivului mobil. Presupunând că produsul beneficiază de asistență financiară completă prin procesul de finanțare a mulțimii, creatorii vor configura lanțul de aprovizionare și vor începe producția pe unitățile finale. Există mai multe niveluri de suport pentru proiect, variind de la 55 USD pentru unitatea de bază la niveluri mai scumpe, care includ accesorii cum ar fi tricourile și capacele. În ceea ce privește livrarea dispozitivului, nivelele de asistență mai scumpe vor primi Run-n-Read în decembrie 2013, iar alte niveluri vor fi trimise în ianuarie 2014. Ca și în cazul oricărui tip de proiect finanțat de mulțime, întârzieri pentru săptămâni sau chiar luni după data-țintă inițială.