Roku actualizează aplicația iOS, acum transmite video la TV - Home Theater - 2019

Canale Tv Romania pe SMART TV (SMART IPTV) 2018 (Mai 2019).

Anonim

Roku și-a actualizat aplicația iOS la versiunea 2.3, permițând utilizatorilor să transmită în flux video pe care le-au stocat pe iPhone, iPad sau iPod Touch direct la televizoarele lor ca răspuns la caracteristica Apple AirPlay care funcționează cu Apple TV.

Noua facilitate video va funcționa pe Roku 3, Roku 2 (XS și XD), Roku HD, Roku LT și Stickul Streaming Roku și este susținută pe mai multe generații ale celor trei dispozitive iOS. Aplicația Android nu a primit încă actualizarea, astfel încât streaming-ul este încă limitat la muzică și fotografii.

Actualizarea face parte din funcția "Joacă pe Roku", lansată pentru prima oară în toamna anului trecut, care a deschis opțiunea de a transmite muzică și fotografii dintr-un telefon sau tabletă iOS sau Android la televizor printr-o cutie Roku.

Videoclipurile stocate pe un dispozitiv iOS pot fi transmise direct printr-o casetă Roku, dar există și alte restricții. În primul rând, emisiunile și filmele achiziționate de la iTunes nu vor fi accesibile și, în al doilea rând, videoclipurile de la aplicații terță parte ca YouTube nu vor funcționa, ceea ce este nefericit deoarece nu există încă un canal dedicat site-ului video popular pe interfața lui Roku.

Aplicația a primit deja o serie de actualizări de la începutul inițial ca o telecomandă dedicată pentru casetele Roku. Acum include o navigare mai ușoară a canalelor, introducerea textului, controale de gesturi și multe altele.

Nu există nici un cuvânt despre momentul în care caracteristica de streaming video va fi lansată pe dispozitive Android.