Noua aplicație de aplicații terță parte a lui Roku declanșează o lovitură pe proeminența Chromecastului - Home Theater - 2019

Tumblr 18+ Ban ISSUES (6ix9ine's girlfriend shows support) Zepeto App Taking Over The World! (Mai 2019).

Anonim

Roku face o situație în lupta pentru superioritatea OTT, adăugând un protocol dispozitivelor sale care le va permite utilizatorilor să transmită conținut din aplicații terțe pe telefonul sau smartphone-ul lor, o caracteristică deja disponibilă pe Noul argonat de streaming al Google, Chromecast.

Protocolul, denumit Discovery and Launch Protocol (DIAL), va permite Roku să ofere un conținut mult mai mare de pe dispozitivele sale, prin integrarea catalogului amplu de aplicații native cu un număr selectat de aplicații de streaming de la terți, expuse direct de pe dispozitivul Android sau iOS . Adăugarea DIAL va permite, probabil, Roku să adauge aplicații terțe de la mari jucători precum Netflix și, eventual, chiar Youtube deținute de Google, pe care Roku nu le poartă în prezent. Nu există încă niciun cuvânt când serviciul nou va fi disponibil.

Într-un interviu acordat Știrilor Multichannel, directorul executiv al lui Roku Anthony Wood a pus în mod esențial mănușa de la picioarele companiei Google, pictorind supergiantul tehnic ca fiind primul său concurent. Lemnul crede că Roku are un picior pe noii veniți pe piață, chiar și pe cei atât de puternici ca Google, datorită fundației expansive a companiei sale de aplicații streaming care numără acum în mii.

În afara hardware-ului, cum ar fi seturile de set top-uri Roku și stick-ul de streaming, compania vede și un viitor pentru integrarea serviciilor sale în televizoarele inteligente, iar Wood a declarat că Roku lucrează în prezent la tranzacții de licențiere pentru a face acest lucru.

Adăugarea DIAL este doar cea mai recentă dintre cele mai recente anunțuri OTT, cum ar fi noul Smart Media Player integrat prin cablu Samsung, și o nouă actualizare a software-ului la Apple TV. Timpul îți va spune ce firmă va ieși la vârful haldei OTT, dar concursul pare să funcționeze în favoarea tuturor. Roku a raportat un salt în vânzări care coincide cu lansarea Chromecastului, deoarece Google și-a adus audiența masivă în circuitul OTT. Deocamdată, cu atât de multe alegeri și noi inovații apărute pe piața video streaming, câștigătorul real pare să fie consumatorul.