Raport: serviciul de închiriere de filme digitale pentru lansarea filmului - Home Theater - 2019

JFK Assassination Conspiracy Theories: John F. Kennedy Facts, Photos, Timeline, Books, Articles (Mai 2019).

Anonim

Detaliat de Techcrunch în această săptămână, Target se apropie de lansarea unui serviciu de închiriere de filme și emisiuni de televiziune, care va concura direct cu Vudu-ul Walmart. Apelează serviciul Target Ticket, utilizatorii vor putea să cumpere chirii pentru 3, 99 dolari până la 4, 99 dolari și să achiziționeze filme între 12, 99 și 14, 99 dolari. Spectacole de televiziune va costa aproximativ 2.99 dolari pe episod și un sezon întreg va costa în jur de 34.99 dolari. Toate rețelele majore de televiziune au semnat, precum și rețelele premium precum HBO, Showtime și Starz. Pe partea filmului a serviciului, Target a încheiat un parteneriat cu studiourile UltraViolet pentru a oferi descărcări digitale ale filmelor.

Similar cu alte servicii de închiriere digitală, utilizatorii au 30 de zile pentru a începe să vizioneze un film de închiriere și 48 de ore pentru a termina închirierea după începerea filmului. După cum v-ați aștepta, aceste copii digitale pot fi redate pe computere desktop, laptopuri, iOS și dispozitive mobile Android, în plus față de set-top box-uri streaming, console de jocuri și televizoare inteligente.

În ceea ce privește compatibilitatea inteligentă a televiziunii, conținutul țintă al biletului poate fi jucat chiar acum pe televizoarele Samsung și pe playerele Blu-ray. Potrivit site-ului intern de tichete, alți producători care vin la bord includ Panasonic, LG, Philips și Funai.

Deoarece serviciul este foarte asemănător cu cel al lui Walmart, Apple și iTunes, un mic avantaj competitiv pe care îl poate avea Target este programul de reducere a REDcard al magazinului. Dacă un utilizator este înscris în programul REDcard, acesta va putea primi o reducere de cinci procente la toate achizițiile de articole prin intermediul Biletului țintă. În principiu, închirierea filmelor standard ar costa între 3, 80 și 4, 75 USD atunci când se utilizează o cartelă RED. Această reducere ușoară ar putea fi suficientă pentru a încuraja mai multe chirii. Similar cu alte servicii, Target va derula și vânzări pe anumite titluri din când în când.

Target Ticket include opțiuni de control parental foarte puternice, cu siguranță un pas spre serviciile de tipul Netflix și Hulu Plus. Dincolo de limitarea accesului bazat pe Ghidul Parental TV maxim sau pe ratingul MPAA, părinții pot utiliza comenzile Common Sense Media pentru a bloca în mod specific conținutul plin de limbaj, violență, băutură, droguri sau fumat.

În plus, orice nu este evaluat de acele organizații pur și simplu nu va apărea în fluxul de conținut. Părinții pot atribui aceste evaluări anumitor profiluri în cadrul serviciului Target Ticket. De asemenea, utilizatorii pot atribui un număr de PIN de securitate pentru a vă asigura că copiii nu pot cumpăra conținut sau accesează setările profilului.

Cu excepția cazului în care Target modifică în mod semnificativ structura serviciului înainte de lansare, este foarte puțin probabil ca Biletul Target să concureze cu servicii de abonament lunar, cum ar fi Netflix, Hulu Plus, Amazon Prime Instant Video sau Redbox Instant. Dacă Target poate reuși să lanseze serviciul înainte de Black Friday, compania ar putea să încheie pachete cu achiziții de televiziune care includ o anumită sumă de chirii gratuite sau achiziții gratuite prin bilet de destinație. Potrivit unui membru al echipei țintă pe Twitter, noii utilizatori vor primi 10 chirii gratuite pentru înregistrarea pur și simplu atunci când Biletul Target va fi făcut public. În prezent, serviciul este încă testat în mod privat de beta în rândul angajaților companiei Target, însă angajații magazinelor au fost instruiți să explice deja serviciul clienților.