Redbox Instant lansează setul top-box Roku - Home Theater - 2019

Bonnie Bassler: The secret, social lives of bacteria (Mai 2019).

Anonim

Detaliate pe blogul companiei Roku, aplicația oficială Redbox Instant by Verizon a devenit disponibilă pentru descărcare ieri. Proprietarii Roku 3, Roku 2, Roku HD (model 2500) și Roku LT (modele 2400 & 2450) sau Roku Streaming Stick pot accesa aplicația și pot transmite oricare din cele 5, 500 de filme disponibile în prezent prin serviciul de streaming. Similar modelului de afaceri al Netflix, prețul abonamentului Redbox Instant este de 8 USD pe lună sau 9 USD pe lună pentru a include opțiunea de închiriere fizică a Blu-ray. Abonații Redbox Instant primesc patru chirii gratuite pe lună, care pot fi culese la o locație fizică Redbox în vecinătatea lor.

În timp ce biblioteca de conținut redundantă Redbox Instant este semnificativ mai mică decât concurenții precum Netflix, planul de abonament este mai bine orientat pentru a oferi valoare adăugată utilizatorilor grei ai serviciului Redbox de închiriere.

De exemplu, dacă cineva închiriază de obicei trei sau patru filme pe lună la o locație locală Redbox, este ușor să justifici să cheltuiți câteva dolari mai mult în fiecare lună pentru a avea acces la titluri populare de streaming, cum ar fi The Avengers sau The Hunger Games . Creșterea bibliotecii a fost relativ lentă din luna martie, crescând cu aproximativ 1 000 de titluri de streaming în ultimele cinci luni.

Cu toate acestea, echipa de dezvoltare a creat în mod activ aplicații pe platformele populare de la lansarea publică a serviciului Redbox Instant streaming la începutul acestui an. Aplicațiile mobile Android și iOS au fost prioritatea la lansare, iar asistența pentru Xbox 360 a urmat rapid după lansare. O versiune a aplicației a fost deja lansată și pentru utilizatorii Google TV.

La E3, Sony a promis că PlayStation 3, PlayStation Vita și PlayStation 4 vor primi aplicația Redbox Instant până în toamna anului 2013. În plus, echipa Redbox Instant a ajuns la Google în ceea ce privește adăugarea asistenței Chromecast în aplicațiile mobile Redbox Instant. După lansarea Roku, o aplicație nativă pentru Apple TV ar putea fi următoarea țintă. Cu toate acestea, aplicația deja lansată pe platforma Samsung TV inteligentă și alți parteneri anunțat la CES 2013 a inclus Vizio și LG.

[Fotografia de titlu este interfața Google TV a Redbox Instant]