Transport redus 4K Redray media player, lansează aplicația iOS la distanță - Home Theater - 2019

[4K] SHORT CLIP: Emergency in Rhenen (Mai 2019).

Anonim

Red, producătorul renumit al cinematografiei, livrează acum Redray, playerul media 4K disponibil anterior pentru precomenzi pentru cei care doresc să dețină un dispozitiv de redare pentru televizoarele 4K Ultra HD.

Redray este un set-top box activat de 4K care nu poate juca numai un video nativ de 4K, dar și un video HD de 1080p și propriul format de fișiere RED. Aplicația iOS care a fost lansată pentru a merge cu unitatea permite utilizatorilor să controleze redarea, chiar dacă caseta nu are o telecomandă proprie.

Cele cinci porturi HDMI din spate pot fi utilizate într-o varietate de moduri. Un singur cablu HDMI 1.4 va permite redarea video 4K direct pe un televizor Ultra HD. Alternativa este folosirea a patru iesiri HDMI 1.3 si folosirea celui de-al cincilea pentru sunetul surround 7.1 canale. Includerea a patru ieșiri 1.3 înseamnă că este posibil să redați simultan un videoclip de 1080p pe patru ecrane.

Red spune că Redray poate gestiona 4K și video 3D la o precizie de 12 biți de 4: 2: 2 la 24, 48 sau 60 de cadre pe secundă. Prin comparație, un Blu-ray atinge o precizie de culoare de 8 biți de 4: 2: 0.

Dispune de o unitate internă de 1TB, un port USB pentru unități hard disk externe și un slot pentru carduri de memorie SD. Unitatea internă poate conține 100 de ore de conținut în format .RED, unde o oră de conținut de 4K în acest format se ridică la aproximativ 9GB

Nu există opțiune de streaming video sau audio pe cutie, fie prin Internet, fie prin AirPlay și DLNA. Utilizatorii pot atașa un hard disk cu fișierele din spate, dar se pare că numai formatele .RED și MP4 vor fi acceptate, conform FAQ-ului de pe site-ul Web al produsului.

Red a vandut initial pre-comenzile casetei pentru $ 1, 450, dar a ridicat acum pretul la $ 1, 750.