Dispozitivul "Snapchat pentru cumpărături alimentare" al lui Quirky vă va aminti ce este în frigider - Smart Home - 2019

SERVICII GOOGLE PLAY S-A OPRIT!!! (Mai 2019).

Anonim

Misiunea Quirky de a pune gadget-uri electronice în frigider continuă! Luna trecută, lansarea design-ului industrial a dezvăluit Miere de Ouă pentru a ajuta cumpărătorii să urmărească cât de multe ouă proaspete sunt lăsate în frigider. Cu camera Insider, totuși, nu veți păstra doar file pe ouă. Insiderul este ca un paparazzi pentru conținutul frigiderului tău, clipind fotografiile a ceea ce stă în jur de fiecare dată când deschizi ușa.

Gândește-te la asta ca la Snapchat pentru frigider dacă vrei. Cu excepția cazului în care sunteți bine în a face liste de bacanie și actualizarea detaliată înainte de a face excursie la supermarket, s-ar putea să nu vă amintiți exact ceea ce va trebui să cumpere. Dacă decideți spontan să încercați o nouă rețetă pe care tocmai ați găsit-o, s-ar putea să doriți să verificați și în frigider pentru a vedea ce ingrediente aveți deja. Insiderul va face o fotografie pe care o puteți accesa de la distanță prin intermediul unei aplicații iOS, astfel încât să vă puteți referi la conținut ori de câte ori decideți să vă opriți pentru o călătorie rapidă la băcănie.

Insider-ul are senzori încorporați pentru a recunoaște când ușa frigiderului este deschisă, astfel încât să poată lua o fotografie cu lentilă largă a produselor care stau înăuntru. De asemenea, este echipat cu lentilă anti-ceață pentru a preveni apariția de fotografii neclare atunci când dispozitivul schimbă temperatura. Potrivit lui Quirky, puteți lăsa Insider-ul în frigider ca și cum aveați cu sticle de apă și condimente, dar trebuie să ne întrebăm cât de greu va fi unghiul ca dispozitivul să captureze clar frigiderul complet. Compania nu a lansat încă informații despre capacitatea de rezoluție a dispozitivului.

Insider este, de asemenea, cel mai bine folosit atunci când frigiderul este organizat cu ușurință. Dacă sunteți ca mine și aveți niște cutii de scoatere a unor chestii care stau în spate, ar putea fi greu să țineți cont de conținutul întregului frigider sau de cât timp au fost acolo.

Totuși, acordăm credite ideii și credem că este întotdeauna bine să aveți niște mementouri vizuale, deoarece acestea pot ajuta la declanșarea unei mai bune memorii decât doar a cuvintelor de pe o aplicație care ia notițe. Acest lucru este, de asemenea, util pentru amintirea exactă a mărcilor de produse pe care le-ați cumpărat ultima oară sau pentru urmărirea faptului dacă colegul tău de cameră a făcut într-adevăr iaurtul tău în timp ce ieșeai la sala de gimnastică.

Insiderul, care este un produs al parteneriatului companiei cu GE, a trecut faza de prototipuri a lui Quirky și acum este în prezent aglomerată prețurile cu amănuntul. În prezent, participanții Quirky consideră că dispozitivul este în valoare de aproximativ 20 de dolari. Ești de acord?