Quadcopter cu camera GoPro captează priveliști uimitoare ale cascadei Niagara - Emerging Tech - 2019

GoPro HERO5 + Karma: The Launch in 4K (Mai 2019).

Anonim

Pentru intrarea sa într-un concurs video quadcopter, utilizatorul Questpact de la YouTube a avut ideea de a lega o cameră GoPro Hero 3 la flyer-ul lui DJI Phantom și a trimis-o la înălțime, și nu atât de înaltă, peste Niagara Falls.

Cu majoritatea turiștilor care optează pentru o bună înmuiere prin intermediul călătoriei Maid in the Mist, în loc de o experiență de elicopter asupra căderilor, filmul lui Questpact merge într-un fel să arate cum arată minunea naturală dintr-o poziție înălțată, precum și ceea ce puteți face cu o cameră video și un quadcopter când te gândești la asta - și da, rezultatele sunt destul de uimitoare.

Desi nu sunt cele mai inalte din lume, cascada Niagara - care cuprinde cascadele Horseshoe Falls, cascada americana si cascada bridal Veil Falls - pastreaza recordul pentru cel mai mare debit al oricarei cade pe planeta, video-ul Questpact capabil sa capteze o parte din energia incredibilă și puterea generată de apa în creștere.

Făcând un sistem Fat Shark controlat în primul rând de către persoana fizică a capului, pentru a vedea exact ce material a captat, Questpact și-a trimis quadcopter-ul peste căderi, împușcând 20 de minute în total.

Video-ul final (verificați-l mai jos), susținut de o coloană sonoră liniștitoare de către formația San Diego New Normal, a fost editat până la cinci minute și oferă o imagine spectaculoasă a acestui reper faimos.

[prin Cnet]