Puneți-vă cumpărăturile pe pilot automat cu aceste startup-uri bazate pe abonament - Smart Home - 2019

Brian McGinty Karatbars Gold Review December 2016 Global Gold Bullion Brian McGinty (Mai 2019).

Anonim

Serviciile de cumpărături de abonament - cele care vă vor completa cutia poștală cu un flux continuu de produse pentru o taxă - reprezintă unul dintre tipurile de comercianți online cu cea mai rapidă creștere. Puteți găsi orice ai nevoie, de la îmbrăcăminte curate pentru persoana care nu știe cum (sau nu-și place să) cumpere pentru ei înșiși, produse de unică folosință, cum ar fi șampon și lame de ras pentru cei care tocmai consideră că este enervant să se repună în mod regulat.

Aceste servicii au, de fapt, sens pentru consumatorul mediu, sau suntem doar loviti de noutate? Depinde de ceea ce cauți. În timp ce aceștia furnizează în mod regulat, fiecare serviciu satisface nevoi diferite, oferind doar confortul, pacea, economiile și chiar surprizele.

Dacă obiectivul dvs. este economisirea de bani, orice lucru curated nu va avea sens, pur și simplu din cauza costului suplimentar al cineva care alege lucrurile pentru tine. De exemplu, cel mai ieftin articol de pe site-ul Trunk Club este tees - începând de la 40 $. Asta trebuie să fie un heck de tricou.

Și, prin toate conturile, este. Persoanele care fac cumpărături la Trunk Club sau au un magazin pentru Trunk Club pentru ele sunt în tricouri de 40 de dolari și pulovere de 200 de dolari. Ei au, de asemenea, un cumpărător personal care le este atribuit, care primește așezarea terenului dulapului clientului prin Skype sau prin telefon. Fiecare portbagaj vine cu un chestionar amplu, și plătiți numai pentru ceea ce vă place din cutie, trimiterea restului înapoi. Acest serviciu vine la ceea ce pare a fi o marcaj de la 10 la 15 la sută din retail.

Pentru consumatorul țintă, Trunk Club furnizează un bun mai valoros decât banii: timpul.

Dar pentru cei care prețuiesc bani și timp, există ceva pentru ei?

Pentru un bărbat, mașinile de ras sunt una dintre cele mai mari rachete din consumism. Știm că pentru un bărbierit eficient și eficient, trebuie să schimbăm cartușul în aparatul de ras cel puțin lunar, dacă nu bi-săptămânal. Când ieșiți, vă duceți la magazin așteptând să profitați de Gillette. Și tu ești, în valoare de 30-40 $ pentru un pachet de opt cartușe. Pentru un bărbierit bun, aceasta crește până la aproximativ 100 de dolari pe an.

Dollar Shave Club oferă o cale mai ușoară. Pentru un dolar pe lună (plus transportul maritim), compania vă va trimite rasul de bază cu două lame și cinci cartușe pe lună. Deși este adecvată pentru majoritatea oamenilor (în special pentru cei care nu au o grosime de barbă sau pentru rasinii profesioniști), există mașini de găurit modernizate disponibile pentru 6 - 9 dolari pe lună. Cu unele matematici simple, rasul de bază vă permite să schimbați cartușele mult mai frecvent decât opțiunile cumpărate de magazin și vă costă doar 36 de dolari pe an, inclusiv transportul maritim, pentru privilegiul respectiv.

Dacă obiectivul dvs. este de a economisi bani, nimic curated nu are sens.

De asemenea, evitați excursii ciudate la farmacie, unde doamna din viața dvs. vă poate cere să ridicați tampoane. Vorbind despre care …

Da, există nu mai puțin de șapte servicii de abonament pe bază de tampoane care curg (îmi pare rău) pe piață. Una dintre cele mai bine proiectate, Hello Flo, se bazează aparent pe abonamentele pe care le așteaptă, de la 14 la 18 dolari pe lună pentru tampoane, tampoane, tampoane și câteva delicii delicioase.

De ce clubul Dollar Shave Club nu oferă bomboane? Bărbatul este la fel de stresant!

Oricum, Hello Flo vă trimite pachetul cu cinci zile înainte de a vă aștepta perioada, așa că sunteți întotdeauna pregătiți. Ei folosesc branduri bine cunoscute, cum ar fi întotdeauna, în timp ce unii dintre concurenții săi își fac propriile produse sau se specializează în mărfuri de calitate superioară.

Economisiți bani? Probabil ca nu. Pacea minții, pe de altă parte, poate fi inutilă pentru o mulțime de femei.

Pentru produsele care sunt utilizate în mod regulat, în special bunurile de consum, o altă opțiune ar putea fi programul Abonare și salvare Amazon, care oferă articole de uz casnic, produse de sănătate și de frumusețe, produse de companie și alte produse la un interval regulat pe care îl alegeți. Pur și simplu alegeți ceea ce merge în cutie și vă este trimis cu transport gratuit. Amazon spune, de asemenea, că Abonare & Salvare vă poate salva până la 15% la prețurile de zi cu zi. Pentru lucrurile pe care știi că le vei folosi, cum ar fi șamponul, ar putea fi o mină de aur.

Apoi, există o marfă care este greu de pus un preț pe: capricios.

Unii oameni sunt în șosete funky. Daca esti tu, sunt destul de multe servicii de abonament care doresc sa-ti trimita o pereche de sosete in fiecare luna pentru aproximativ 10 $, Cardigan si Sock Club fiind cele mai populare. Din nou, probabil că nu economisiți bani, dar dacă sunteți în șosete care arată ca un hamburger, ați putea avea un timp greu să-i găsiți singuri. Prin urmare, serviciul vă economisește timp.

Pentru oamenii grei, For Makers vă va trimite o cutie lunară cu materialele și instrucțiunile necesare pentru a face patru meserii pe lună, cum ar fi bijuteriile sau pungile de tote, pentru 29 de dolari. Sună ca un dar minunat pentru un fan din Pinterist închis, care nu crede că poate face propriile proiecte.

Indiferent care dintre aceste servicii - sau sutele de altele care se ridică - îți vor satisface nevoia, toate garantează un lucru pe care nu l-ai văzut de prea mult timp: ceva ce venea de la Serviciul Poștal al Statelor Unite că ai așteptăm cu nerăbdare în fiecare lună. Când este ultima dată când sa întâmplat?