Ochelarii PSiO Mind Booster vă trimit o stimulare audiovizuală - fără medicamente - Emerging Tech - 2019

The Internet of Things by James Whittaker of Microsoft (Mai 2019).

Anonim

Se spune că o experiență psihedelică este o metodă destul de eficientă de reducere a stresului, dar în funcție de cultura pop, aceste întâlniri tind să provină din anumite tipuri de ingerări chimice. Din fericire, suntem un site de tehnologie, astfel încât nu vom comenta substanțe discutabile și, în schimb, vă vom aduce ochelarii PSiO Mind Booster. Aceste cadre asemănătoare vizorului sunt proiectate pentru a bloca culori și muzică liniștitoare pentru a vă coordona creierul în relaxare și stimulare.

Demonstrarea la Săptămâna CE din New York, PSiO funcționează pe ideea că combinațiile de terapie cu culori și lumină cu vibrații bate pot ajuta creierul să sporească memoria, creativitatea, concentrarea, concentrarea și energia. Programele pot dura oriunde între 5 minute și o oră, deși utilizatorii pot alege să se oprească în orice moment. Unii pot găsi acest concept sceptic, dar imaginați-vă dacă ați trăit într-un loc ploios toată viața voastră. Nu s-ar face o bucurie de soare strălucitoare să te facă mai fericit? Culorile diferite urmăresc să facă același lucru creierului dvs., folosind senzații audiovizuale ca o modalitate de a vă hipnotizeze în fericire.

Ochelarii Mind Booster conțin, de asemenea, programe audio instructive concepute pentru a ajuta pe cei care suferă de diverse diagnostice, cum ar fi tulburarea de hiperactivitate cu deficit de atenție, tulburarea de stres post-traumatic și depresia. Aceste înregistrări sunt programate de medici în domeniu și conțin instrucțiuni pentru ai ajuta pe purtător să se lupte mental din condițiile lor - de la dependență la pierderea în greutate sau la oboseală.

La o privire, ochelarii arată destul de futurist, deși designul este încă minim. La bază, hardware-ul este doar o pereche de cadre albe de vizor cu lentilă de deflectare a luminii și două boboci de urechi sunt conectate la laturi. Sunt confortabili de purtat și posibili să adormi, așa că poate doriți să le folosiți undeva unde vă va menține capul somnoros. PSiO Mind Booster sunt wireless și se încarcă prin cablu USB, astfel încât să puteți călători cu ei, dacă aveți nevoie.

Bizar? Abso-freakin'-lutely. Dar dacă oamenii sunt forțați să încerce hipnoza ca pe o metodă de terapie, nu puteți da vina companiilor mai mari pentru încercarea de a adapta un gadget tehnologic din conceptul medical. Ochelarii PSiO Mind Booster sunt disponibili online pentru 350 de dolari. Presupunând că le purtați timp de cel puțin 30 de minute pe zi, este comparabil cu costul unei băuturi energizante zilnice sau al unei cafea.